AeneisF Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Bu oyunu sizce en iyi oynayan kimler...[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :2xxxx LvL :61 Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ben :P[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 warriorthelast da kosp fln bişi yoksa harbi iyi oynuyor[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 böle sorumu olur :S banada göre x kişi ona göre y kişi değişir ama oyunun en iisi kim nederse desin assasinler :-)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 harbiden ii de dupe yapıor :D[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bence top 100 member list e bak o sıralama en iyi oynayan sıralamasında sana bilgi verir aeneis kardeşim :))) :PPP[signature][hline]Blackforest Ares= 54 mage 20k np(sadece savaşlara girer) 51 asasin 2,xx k np xenon=52 Priest(bıraktım) Cyper=57 priest (kasmaya devam ) [ne yazıkki hepsi aynı acc'de :( ] imla düzeltmesi [Bu mesaj blackforest tarafından 10 Ekim 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 mustangGT ( iyi oynadıından diil adama tapıorm) BuRiaL ( o da bana bu oyunu sevdirdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 O listede olup da listeyi haketmeyenler de war...Ben sizin fikrinizi sordum...Zaten sorum bu.. 1 Günde 100 K NP yapan arkadaşlar da war...Sence o da iyi mi oynuyor..[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :2xxxx LvL :61 Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 geyik1 gfb wolkan mı ne private filam bunların hepsi np transfer[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Necro, 10 Ekim 2005 20:02 tarihinde demiş ki: warriorthelast da kosp fln bişi yoksa harbi iyi oynuyor Glitch master....[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 İyi oynayıp oynamama konusu kişilere ve bakış açısına göre değişir nasıl mı ? örneğin oyunda terbiyeli saygılı hiçbir hack proğramı kullanmayan kimseyi kırmayan çıkarları için başkalarını üzmeyen ama o listede esamesi bile okunmayan insanlar var bir kişi bu şekilde oynuyor ise benim için iyi oynuyor demektir tabi bunun bir de tam tersi var kendini yükseltmek için her türlü hileye başvuran program kullanan vs insanlar da bazıları için iyi oynuyor sınıfına girebiliyor sonuçta o programları kullanabilmek te bi beceri veya yetenek gerektiriyo tabi :) yani sonuçta iyi oynama meselesine hangi açıdan baktığına bağlı canım kardeşim eski clandaşım :D[signature][hline]Blackforest Ares= 54 mage 20k np(sadece savaşlara girer) 51 asasin 2,xx k np xenon=52 Priest(bıraktım) Cyper=57 priest (kasmaya devam ) [ne yazıkki hepsi aynı acc'de :( ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: BuRiAL_TR, 10 Ekim 2005 20:11 tarihinde demiş ki: said: Necro, 10 Ekim 2005 20:02 tarihinde demiş ki: warriorthelast da kosp fln bişi yoksa harbi iyi oynuyor Glitch master.... Abi ya bu herifler hayvan mı 2 awrrior pot basmam imkansız adamı görüş mesafeme girdi anda press ok ^^[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Bir zamanlar buraya postladığımda benle dalga geçip lagtır o onlar yok T1 kullanıyor felan demişlerdi.pfff Şu an Aresde acayip şekilde glitch yapılıyor.Bir çözüm bulunmalı buna genelde acid kullanıyorlar glitch için.Benim gördüklerim; Wariorthelast,Holyghost,Monsterkill,fromhell,Cronos,Matrix000 liste daha uzun şu an aklıma gelmedi bir kaç arkadaşımla kaydetmeye başladık.Offical foruma postlanıyor moviler umarım bir yaptırım ugulanır.Gerçekten kötü bir durum 35 metreden 3 tane sword dancing i üst üste yemek BP lerede helal ayrıca.[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bir char açıcam şimdi yine yatırdı beni sövmek için bi orc char açıcam :|[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: BuRiAL_TR, 10 Ekim 2005 20:21 tarihinde demiş ki: Bir zamanlar buraya postladığımda benle dalga geçip lagtır o onlar yok T1 kullanıyor felan demişlerdi.pfff Şu an Aresde acayip şekilde glitch yapılıyor.Bir çözüm bulunmalı buna genelde acid kullanıyorlar glitch için.Benim gördüklerim; Wariorthelast,Holyghost,Monsterkill,fromhell,Cronos,Matrix000 liste daha uzun şu an aklıma gelmedi bir kaç arkadaşımla kaydetmeye başladık.Offical foruma postlanıyor moviler umarım bir yaptırım ugulanır.Gerçekten kötü bir durum 35 metreden 3 tane sword dancing i üst üste yemek BP lerede helal ayrıca. rapidshare.de/files/6099360/glitchers1.mpg.html rapidshare.de/files/6099440/glitchers2.mpg.html [signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 İzledim umarım banlanırlar :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 biri şu glitchingin ne olduğunu anlatabilir mi[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 1.gambit(ares) 2.f9devil(ares) 3.pfil(ares) 4.latzy(ares) 5.bobert(ares) 6.garoof(ares) 7.toni(xigenon) 8.waitforme(xigenon) 9.bütün koreli çekik gözlüler :D 10. ve ben ::judge:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 gambit die biri yokki artık[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 hmmmm :) düşünmek lazım bu konu biraz karışık... ;)[signature][hline]Server: Ares LvL: 64 (X) Clan: - Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Abi ya bu herifler hayvan mı 2 awrrior pot basmam imkansız adamı görüş mesafeme girdi anda press ok 40metre öteden combo yapıyor warriorlar :/[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 falla forzaeses top 10 da olabilcek adamlardan ne kadar höt olsada iii oynuo[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forzaeses Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Aferim parayı hakediyosun Marlon :D[signature][hline]Ares Karus Lvl 60 Archer NP : 9X.XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 o_0[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forzaeses Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Areste orc olduğum için humanlardan sayabilirim... Warriorlardan: Bana göre en tehlikelisi ARNITSOS...Örneğin daha yüksek lvllı Krakatoa,F9Devil e göre çok çok daha iyi... Sinlerde: 0000000,latyz...Burada latyz debuffersız gezmediği için şahsen sevdiğim bir şahsiyet değildir tabi...Bir de Lordos var,son zamanlarda iyice dikkatimi çeker oldu,acaip itemları var gibi sanki,imkanı yok ölmüyor,ne denli legittir şüpheliyim... Archer: BIG_POL_GR iyi bir archer...Tüccar kardeşimiz Greyhawkın legitliğinden süpheli olduğum için anmak istemiyorum... Mage: Alayı lvl 70 olduğu için iyimidir kötümüdür yorum yapamıyacağım...İçlerinde ALchemical_sorcerer ı tek geçerim,ancak artık gözükmüyor... Priest: YUSUKE latyzle uyumlu bir ikiliydi...Kayda değer bir BP hatırlamıyorum...Dissection,Nathan en çok CZ de gezinenlerden,bence orc BP ler kat kat iyi...[signature][hline]Ares Karus Lvl 60 Archer NP : 12X.XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar