SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Of arkadasımdan orjinal wow acc aldım başka bi arkadaşımdan da orjinal wow cd si aldım. neyse ben bunu internet cafeye sorunsuz yukledim.sonra da eve getirip yüklemeye çalıştım. ilk seferde ilk cd de cd yi okumayı bıraktı kaldı oyle alala dedim neyse dedim. makınayı yenıden baslattım.bu sefer kaspersky yi falan sag alttan kapattım.tekrar tatktım cd yi yuklemeye calıstım ve bu sefer oyunu yıkledı. sonra patchını yapmaya calıstım patch %73 e gelince kalimdor .dtf mi ne oyle biyerde hata verdı ve.yuklemedı. sorunda dosyanın bozuk veya yanlıs oldugunu bundan emın olmak ıcın oyunu sılmemın ve tekrar yuklememın gerektıgını soyluyordu. sonra sildim tekrar yuklemey calısıyorum ıkı gundur ve ılk cd de takılıyor kalıyo yanı okuyamama sorunu deıl okumayı bırakıyor. dvd writerım var ondada denedım olmadı.cd writerım var ondada denedım olmadı .. başka oyunları rahatlıkla yukluyorum.ama 2 gundur bunu yapamıyorum çıldırcam. neden boyle yapıyor anlamıyorum. mesela şu an ilk cd yi okudu ve 2. cd yi taktım . yüklesin bakalım yine aynı sorunu verirse ya kendımı camdan aşaa atıcam ya da wow hayatıma elveda diycem . abi ben evimden başka yerde rahat edemiyorum.hayır cafeye para falanda vermıyorum o ayrı ama işte... :((( nedir bu ya bilen var mı offffffff.[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yeni cd al 10ytl bişi[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 abi bu seferde 2. cd de takıldı offffff gitmiyo ya terrain.mpq da dondu kaldı .a........m...........s.. valla su an deli bi durumdayım. ya kafasımı güzel bu oyunun ya dalga mı geçiyo benle. hayır olay o deıl cd orjinal nası yuklemez ya . cafedeyukledım daha 2 gun once . . . .. . . . . . . .ü.a.d a.d ,a.d ,as.d[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hd de bad sector varmı bi taramadan geçir. olmadı cd rom arızalıdır. olmad başka cd al. sonuca giden bütün yolları denetle. herşeyden önce sakin ol. yarın ölmiceksin önünde uzun yıllar var ve elbette oynayacaksın bu oyunu hemde istediğin kadar... şimdi sinirlerine hakim ol. nefes veer nefes aal nefes veer. (ben hep böyle yapıyorumdasinirlenince :) )[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 aynısı bende olmuştu, cdler sağlam sıkıştırıldığı için cdromun daki en ufak bir şeyde takılıyor ben şöyle bir yol izlemiştim: önce cdromu temizledim baya sonra ilk cd den ikinciye geçerken(diğer cd değiştirmelerede de) cdromun soğumasını bekleyip öyle taktım ozaman yüklendi sorunsuz[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sanırım ramlerden kaynaklanıyordu bu tür sorunlar. 2 adet 512 falan kullanıyosan tekini çıkarıp kurmayı dene.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 12 Ekim 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 vay benşm başıma geleneen voyyy :(( Ahaaayeyyaayyeeeyyaaaaayyeeeyayeyayeayey ayeayeaaaayeeyayyy taam saolun hala hayattayım Allahtan.[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 a- Cd lerin imageini al. 1- O Image ile yeni cd cek 2- O image i direk mount et bir virtual cd programi ile oradan kur, b- Oyunu cd den direk hdd ye kopyala. Oradan kur. c- Oyunu internetten cek, kur. d- Kopya bir cd al, Oradan kur. Ama crack ivir zivir eger ki varsa icinde hicbirini yapma. Sadece oyunu kurman yeterli.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bunları yaptıktan sora olmazsa şimdi kendini atabilirsin :P[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 benim iş yerindeki bilgisayara da kurulmuyor oyun. ama kurulmuşu kopyalayınca çatır çatır çalışıyor. tahminimce ramlerin düzgün çalışıyor gibi görünsede bir yerinde ufak bir arıza olabilir. o olay ramle alakalı hdd ile alakası yok. bende de terrain.mpq dosyasını açamıyor 5 saat beklediğini bilirim. Eğer imkanın varsa bir arkadaşının bilgisayarına oyunu kur sonra kendi hdd ni ona bağlayıp oyunu oradan kopyala ve evden rahatça oyna hiç sorun olmaz.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 O cd nin okuma bırakma olayı b wow un güzelli bazı insanlarda oluo(misal ben) cd takıldımı cd romu aç kapat düzelio büyük olasılık(ciddiim:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bende d&rdan aldıım cdlerde başıma bu olay geldi, aral ithalatı aradım böyle böyle dedim 1000/6 lık bir olasılık size denk gelmiş dediler sonra 2.cdnin yenisini adrese teslim yolladılar.. 2. cd lerde sorun olabilior anlamadım; 1 ay önce paticikde biri yine 2.cd derdini anlatıyordu..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Delidumrul, 12 Ekim 2005 10:17 tarihinde demiş ki: a- Cd lerin imageini al. 1- O Image ile yeni cd cek 2- O image i direk mount et bir virtual cd programi ile oradan kur, b- Oyunu cd den direk hdd ye kopyala. Oradan kur. d- Kopya bir cd al, Oradan kur. Ama crack ivir zivir eger ki varsa icinde hicbirini yapma. Sadece oyunu kurman yeterli. bunları yaptım ama olmadı .. said: Devilmanta, 12 Ekim 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bunları yaptıktan sora olmazsa şimdi kendini atabilirsin :P Daha atmadım zaman var.. said: DeMiRMaSKe, 12 Ekim 2005 10:25 tarihinde demiş ki: benim iş yerindeki bilgisayara da kurulmuyor oyun. ama kurulmuşu kopyalayınca çatır çatır çalışıyor. tahminimce ramlerin düzgün çalışıyor gibi görünsede bir yerinde ufak bir arıza olabilir. o olay ramle alakalı hdd ile alakası yok. bende de terrain.mpq dosyasını açamıyor 5 saat beklediğini bilirim. Eğer imkanın varsa bir arkadaşının bilgisayarına oyunu kur sonra kendi hdd ni ona bağlayıp oyunu oradan kopyala ve evden rahatça oyna hiç sorun olmaz. Ramleri deniycem şimdi..zaten en son çare de oydu başka bi yuklenmiş makınadan cd ye çekip yuklenmişini eve gitirp klasorun ıcıne atcaktım. hadı bakalım bugun denıycem..[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 cd rom da bi problem olmasın? ben hdd ye kopyalayıp kurmuştum daha hızlı ve sorunsuz oluyor...[signature][hline]NE Hunter 58 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Olayı anladım beyler ama düzeltcem bilmiyorum iyice dikkat ettim ve sonunda sunu gordum cd nın yuklemeyı kestiği anda cpu %100 kullanılıyo ya da 99 işte. neyse hiç düşmüyo ama hep bole ama pc de iç kasmıyo yani cpu 99 desede kasılma yok pc de. şimdi bi yöntemi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Soulcube dediğimi denedin mi ? 2 slot ram takılıysa tekini çıkarıp dene. genelde laptoplarda oluyobu bu sanırım ama. denemeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Phlox sorma ya denemeye çalıştım 20 dk da sırf ramlerle ugrastım salak makına bu sefer de ramlerı gormuyo dıtt dııt dıye otmeye baslıyo birini takıyorum gormuyo dıgerını takıyorum bu seferde onu gormuyo falan anasını satıyım dedım elımden static elektrıkmı aldı falan neys gıttım emremre koydum yıne ramler calısmadı falan ondan sorna ıkı rami birden tekrar taktım bu sefer calıstı bılgısayar ama bu seferde tekrar bırnı cıkatıp denmeye calısmadım yıne aynı dıt dıt oterse uyuz olurum makınayı kırarım dıye neyse su an cafedeyım caqfedekı makınadan oyunun klasorunu dvd ye kopyalıyorum eve gıtcem 30 dk sonra falan tekrar denıycem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bence donanım hatası deil bu... sen en iyisi format at yazılımsal bişeyse mutlaka düzelir.. ne bilim yada başka bi arkadaşının makinesinde kurmayı dene... en kötü ihtimal pc yi aldıın yere götür onlar ilgilensinler.[signature][hline]NE Hunter 58 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 En sonunda hallettim gittim cafeye bi dvd bi tane de cd ye yüklenmişini anca sıgdırdım. eve getirdim kopyaladım yapıstırdım ve çalıştırdım. yardımı olan herkese Teşekkürler. Artık aranızdayım =)[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Hosgeldin [Bu mesaj _Rion_ tarafından 13 Ekim 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ramlerin rd mi? rd ramler tek basına calısmaz. bilgisayar gormez ramlerini illa cift olacak. bence ondan calısmamıstır. kırma pc ni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 biz hallettik barbu saol . rd deil ramler ddr[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bi de başlığı kilitleyebilirsiniz . buranın alan yetkilisi wendigoydu galiba. Wendigo ben sorunu hallettim kilitleyebilirsin.bosuna uplanmasın konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar