Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dat dosyalarından icq şifresini almak...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar

ICQ sapıttı bilgisayarda.. Çalışmıyor.Şifremi hatırlamıyorum o yüzden silemiyorum. ICQ nun kayıtlı oldugu mail adresine ulaşamıyorum...

Bir ara bir program vardı. Dat dosyalarından, icq numaranızın şifresini buluyordu.. elinde bu program bulunan varmı?
Mesaj tarihi:
yeniden kursan dat dosyalarını falan replace etsen yararmı işe acaba

edit: bir de icq nün şifremi unuttum gibi bi optionu yok mu?

[Bu mesaj CEDAY tarafından 28 July 2003 03:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sanıyorum yaramaz çünki yeni kurulumdan sonra o dat'ı kullanabilmek için server'den onay alması lazım. Bunun içinde şifresini bilmesi gerekiyor. Dön dolaş aynı yer.

Ha bu arada iyi bir amaç için bile olsa böyle bir programı buradan verilmesine hoş bakacaklarını sanmıyorum. Sonuçta kötü amaç için kullanılabiliyor.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
www.cigicigi.com

icq vip diye bi program olcak..icqun hala yukluyse bilginde alırsın şifreni..[hline]aente is alone on this way..
aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist
mycq:110299655
Mesaj tarihi:
Hmm bende var o, legal bir program evet, sonuçta sadece kendi bilgisayarında çalışıyor.

Eno vardı bende, messenger password recovery gibi birşey olmalı, bir arayayım, yazarım buraya.
Mesaj tarihi:
Bak işte Linux ve Licq kullansanız, direk $HOME directorinizdeki .licq dizinine girip herşeyi plain text olarak görebilirdiniz :)

Bu arada ICQ-r diye bir program vardı. O çözüyordu öle şeyleri.

[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.

[Bu mesaj ShARkY tarafından 28 July 2003 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...