s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 malum anti field her yolu denedim baska event lar da denedim ama bir turlu beceremedim yardım cı olursanınız iyi olur. [EVENTS e_Anti_Field] ON=@gethit if !() && !() && !() face anim 17 sound snd_spell_mass_dispel src.spelleffect s_mass_dispel,1000 sayu * vas an ort * return 1 endif If !( == brain_banker) if ! < 10 return 1 src.sysmessage bank'aya yakin biryerde olmalisiniz endif src.act = Src.BankSelf return 0 endif
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Zaten antimagic diye map flag yok mu? Tam mi calismiyor nedir? Direk on=@spellcast ile o buyulerin atilmamasini sagla, dispel vs ile ugrasmak yerine.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 baggio yalnis anladin monsterlara bu field buyu atınca mass dispel attırmak istiyorum sadece orada
Öne çıkan mesajlar