Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sistem gereksinimleri neler lag vs nasıl?


Aron-Caldwell

Öne çıkan mesajlar

sistem gereksinimleri yüksek.ama lag diye birşey yok.yani takılıp hiç hareket etmeden beklemek yok.her zaman hareket ediyorsun ama ping durumuna bağlı olarak yaptığın şeylerde gecikme olabiliyor(bir yazı yazıp sen gonderdikten 1-2sn sonra gözükmesi gibi).[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Mordrac_, 27 July 2003 16:08 tarihinde demiş ki:
Oha cok kotu o zaman, World of Warcraft pentium 3 700 Mhz'de bile rahat calisicakmis, grafikleri de asagi kalir degil yani.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.


Warcraftta devasa boyutta binalar onlarin texturleri filan yok bildigim kadarıyla makineyi zorliycak degil mi ?[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar oyun dusuk conf lardada calısyo ama conf iyiyiyse bu oyunda inanılmaz detaylar var bu yuzden de daha fazla zevk alıyosunuz. yanı oyunu gf 2 ıle de oynarsınız p3 700 lede ama az once conf unu soleyen arkadasın aldıgı zevkı ve goruntu kalıtesını alamazsınızç ornek gf2 de oynarsanız pıxel ve vertex shader unıtesı olmadıgı ıcın eleman gozluk taktıgında gozlugun camından adamın gozlerını gozuktugunu ve oynadıgını goremezsınız. yuksek conf da ıse goremeyecegınız hıc bır sey yok yada gercege bu kadar yakın grafık yok dıım. WoW dan bahseden arkadasa gelınce bır sdeye dıkkat etmemıs sanırım oyunu ureten fırmenın verdıgı mınımum conf oyunu calıstırabılmek ıcın oyunun guzellıklerını tam anlamıyla algılayabılmek ıcın degıl WoW dede aynı sey olacak o mın. oyunu adam gıbı yasmak ıstıyosan sonucta olması gerekenı yazıyoz bız burada der ve gıderım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EarS, 27 July 2003 12:49 tarihinde demiş ki:
p4 2GHz 512Mb DDR ve GF4Ti4200 sistemimle orta kalitede 15-30fps civarı oynayabiliyorum aşırı kalabalık alanlar haricinde.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse


EarS, bende de P4 1.7 512MB SDRam GF4Ti4800 var, orta kalitede 15-30fps arası diyosun. Ekran çözünürlüğün kaç ve 1024x768'de tüm özellikler açık kaç fps alıyosun??? Ben kaç fps alabilirim??
[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon)

[Bu mesaj DA2019 tarafından 28 July 2003 12:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aşırı kalabalık demişim de yani orta kalabalık alanlarda da düşüyor fps.çözünürlük 1024x768.yüksek kalite kaplamalar açık.bump mapping açık.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse


[Bu mesaj EarS tarafından 28 July 2003 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o zaman çok kötü bu oyunu hakkıyla oynamak için intelden nvidia'dan prototip ürün almak lazım... Ne anladık bu işten???

Unreal'ı Elite Force 2'yi full özelliklerle oynuyorum bana mısın demiyo, hatta daha yok mu diyo...

Hayırlısı şu oyun bi gelsin de görelim bakalım... Bu ptt de çok yavaş çalışıyo uyuz oldum zaten bi hafta bi paket gelemedi amerikadan...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...