fanfir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Sevgili warcraft severler,günlerdir görüyorumki sizde ben ve arkadaşlarım gibi warcraft ın multiplayer oynanma ihtimali üzerine hayatınızı şekillendiriyosunuz,her dakika forumlarda ve tüm dünyada warcraft la ilgili hemen her sitede battle.net,lancraft gibi imkanların peşinde koşuyorsunuz,peki sevgili dostlar neden sürekli açık olan bir irc server ına girip lancraft üzerinden kendinize maç ayarlamıyorsunuz?Sadece bu sitede warcraft hastası en az 50 kişi varken şu ana kadar sadece 2 multiplayer maçı yapabildik.Deathmatch,T-Deathmatch,Scenario vs. her türlü oynamaya hazırız ve açıkçası herkesin bunu istediğini zannediyor idik.Sonuç itibariyle multiplayer warcraft oynamak isteyen herkes irc serverlarından veya ICQ numaralarından ve hatta bu forumlardan bize ulaşabilir.Saygılarımızla... Feanor,FanFir,İrmik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 e guzel kardesim ben FT oynamak istemiorum ama hepinizde ft war sizin,[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Icq numaralarını verırsenız sıze ulasmaya calısırım cunkı uzun bı suredır multu Wc yapmaya calsıyorum[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: fanfir, 21 July 2003 16:45 tarihinde demiş ki: Sevgili warcraft severler,günlerdir görüyorumki sizde ben ve arkadaşlarım gibi warcraft ın multiplayer oynanma ihtimali üzerine hayatınızı şekillendiriyosunuz,her dakika forumlarda ve tüm dünyada warcraft la ilgili hemen her sitede battle.net,lancraft gibi imkanların peşinde koşuyorsunuz,peki sevgili dostlar neden sürekli açık olan bir irc server ına girip lancraft üzerinden kendinize maç ayarlamıyorsunuz?Sadece bu sitede warcraft hastası en az 50 kişi varken şu ana kadar sadece 2 multiplayer maçı yapabildik.Deathmatch,T-Deathmatch,Scenario vs. her türlü oynamaya hazırız ve açıkçası herkesin bunu istediğini zannediyor idik.Sonuç itibariyle multiplayer warcraft oynamak isteyen herkes irc serverlarından veya ICQ numaralarından ve hatta bu forumlardan bize ulaşabilir.Saygılarımızla... Feanor,FanFir,İrmik bomboş olan kanalda kendi kendimize mi maç ayarlıcaz[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Icq numaralarını verırsenız sıze ulasmaya calısırım cunkı uzun bı suredır multu Wc yapmaya calsıyorum[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 icq:87046681[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ICQ 227110777 her akşam 7 den soora ulaşabilirsiniz 1w1 2w2 hatta 3w3 bile yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bence hepimizin toplandığı bir an olsa o zaman oynarız ben her akşam giriyorum[hline]'Honor is my life' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lost Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 İrc bulusma noktası /server irc.doruk.net #warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 1.11 war3 oynamak isteyen varsa, her zaman varım. (ROC) iddialıyımdır 1w1'de. icq: 7691838 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bir başka deyişle "fatal error dan usananlar"[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 batlenet rulz binlerce kişiden 1 kişi mutlaka maç yapar yani :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ben mesela zaten bnet'te oynuyorum da, yetti artık gavurları yenmek. biraz vatandaşlarımı yeniyim dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 kermit dostum hep yazılarını görüyoruz ICQ nu ver de biraz oynayışını görelim ne dersin?.. bu arada her akşam 8 den soora maç yapmak isteyen 227110777 no lu ICQ ya msg atsın dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar