deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Burda okuycam a nasıl bir üniversite orada kuyanlar var mı??Ekonoetri bölümünü kazandım.Görüşlerini bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben de ingilizcesinde okuycam ama benimki taaa anadolu yakasında göztepede ben senin girceğin okulu gördüm moralini bozmıyım ama pek özenli düzenli değil birazcık lise gibi ama olsun ne güzel girmişsin ooh mis =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ewt ya ben de gittim zat 4 sene bahceliewlerde okudum her şeyini biliyorum :D.Bu arda bunda da 1 sene hazırlık varmış ingilizce bakalım bi sene dinlenmek istiyor bünye :D .Yoksa ing flan var :D Okulun lise gibi olmas rezalet bu arada.Bir arkadaşımda göztepe kampüsünde makina okumuş galiba o da güzel değil ortam öğretim flan diyor.Am millette ekonometri için türkiyenin en iyisi diyor anlamadım gitti.Allahtan ewe yakın :D[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki: -------------------------------------------------------------------------------- Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki: ------------------------------------------------------------------ Elfler toptur pipileri yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 benim bildiğim avrupa yakasındaki marmara ekonometride hazırlık filan yok derslerde türkçe kuzenimin eski erkek arkadaşından biliyorum ama...[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bende orada olacam inşallah bir süre... 2. öğretim iktisat nasıl dönecem merak ediyorum gecenin bir körü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Goarth ne tarafa döncen birlikte döneriz ben de akşamcı tayfa olcam :D . ÖSS kalvuzunda 46. madde uyarınca kontenjana ve istteğe bağlı olarak 1 "bir" sene ingilizce hazırlık okutulur diyor.Ben sadece 1 sene kafa dinlemek amacıyla okumayı düşünüyorum zaten.Öyle çok önemli değil ama yazmışlar yapmak zorundalar değil mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya sen deli misin? hayatında hiç bir hazırlık sınıfı işine yaradı mı? zaten kolay bir bölümde okuycaksın ben de iktisat yani ezmek filan istemiyorum ama insanı boğan öldüresi bir bölüm değil de git yaw =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 marmara mühendislik beklerim=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ARkadaşlar bölümünüz ingilizce eğitim yapmıyorsa hazırlık okumayın.Ha ama full ingilizceyse bölüm(iktisat,işletme,makina müh,kimya müh vs vs...) 1 sene hazırlık okumakta fayda var[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 İnşallah Marmara Besyo'ya geliyorum :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ben - Marmara - İşletme İ.Ö Prawler - Marmara - İktisat İ.Ö bi derdin olursa yada sorunun olursa ulaşabilirsin bize edik: Hazırlık yok sadece ingilizce dersleri var 1.sınıfın cuma günleri.Gerçi ben o derse kalmış 2 kişi tanıyorum çünkü yaptıkları sınav aşırı kolay 98 almıştım ben.50 soru What .... your name? a)are b)is c)was d)have böyle sorular vardı [signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok [Bu mesaj Greeny tarafından 21 Ağustos 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: twistedemo, 21 Ağustos 2005 10:58 tarihinde demiş ki: ya sen deli misin? hayatında hiç bir hazırlık sınıfı işine yaradı mı? zaten kolay bir bölümde okuycaksın ben de iktisat yani ezmek filan istemiyorum ama insanı boğan öldüresi bir bölüm değil de git yaw =p Hayatında Ekonometri diye bir bölüm duydun mu?? Peki ya 12 sene boyunca istanbulun en gıcık okullarında kendinden birşeyler beklenen öğrenci modunda kudun mu??O zaman analrsın beni :D Ekonometri okuyan insanlar bana çok zor sakın seçme dediler 6 7 sene ekonometri okuyan insanalr biliyorum bir de.Sen de gelmiş kolay diyorsun ekonometriye :D Bu arada tabii ki her şekilde sizlere ulaşmaya çalışırım.Yabancı bir okulda birilerini tanımak iyi olabilir?? Bir de Orada ciddi anlamda FK(fantastik kurgu)'yla ilgilenen insanalr var mı ya da FK BK klubu flam ??[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki: -------------------------------------------------------------------------------- Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki: ------------------------------------------------------------------ Elfler toptur pipileri yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ekonometri ve iktisat zor bölümlerdir işletmeye göre. Gidince anlayacaksınız. Ben işletmede okuyorum arkadaşlardan gördüğümü söylüyorum size ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Matematiğe daha yakın hatta ekonometri için söylüyoum matematikle iç içe olduğundan ea'dan gelmiş matematiği sevmeyen insanlar için gerçekten zor programlar.Ama ben sayısal okuduğum için bir de mazoşist bir şekilde matematiği sevdiğim için problem olmayacak gibi.Amaekonometri gerçekten zor bir bölüm![signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki: -------------------------------------------------------------------------------- Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki: ------------------------------------------------------------------ Elfler toptur pipileri yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Üniversite nasıl bir şey yenilir mi?Bi anlatır mısınız size zahmet :D[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki: -------------------------------------------------------------------------------- Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki: ------------------------------------------------------------------ Elfler toptur pipileri yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Benim duyduğum kadarıyla işletme<İktisat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bende kolay demedim zaten mühendisliklere kıyasla daha kolay ki ben matematiği çok sevdiğim için bir sorun olucağını sanmıyorum ((sayısaldım)) benden de hep çok şey beklendi hep okul birincisi olmam beklendi ortalamam 5.00 ama okul ikincisiyim die bana da küsüldü ne demek çok şey beklenilen çocuk olmak biliyorum efendim : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 5.0 ortalamayla nasıl okul ikincisi oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: ColdShadow, 22 Ağustos 2005 16:32 tarihinde demiş ki: 5.0 ortalamayla nasıl okul ikincisi oldun? İlk dönem notu 4 tür, 2. dönem notu 5 tir mesela bir derste.Ama sene sonu notu 5 gelir Başka birinin iki dönem notuda 5 tir.Çok şey farkettiriyor[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Merak ettim şimdi kayıt olmaya giderken yanımızda tam olarak neler götürecez ? Sonra bu okula kadıköy tarafından nasıl gidilir(şakınbakkal)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 göztepedekini mi soruyosun[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 @ColdShadow okul birincisi seçimi şöyle yapılır: ilk önce not ortalamalarına bakılır, aynıysa; lise son ortalamalarına (ilk dönem 4 var mı yok mu?), aynıysa; lise iki ortalamalarına (ilk dönem 4 var mı yok mu?), aynıysa; lise bir ortalamalarına (ilk dönem 4 var mı yok mu?), aynıysa; lise son yazılı ortalamalarına, aynıysa; -ki genelde burda eşitlik bozulur... lise iki yazılı ortalamalarına, aynıysa; lise bir yazılı ortalamalarına, aynıysa; yaşı küçük olan okul birincisi olur.... ps:bizim okulda yaklaşık 20 tane fln 5.00 vardı. tek bitane birinci oldu[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: NiGgA, 23 Ağustos 2005 14:40 tarihinde demiş ki: göztepedekini mi soruyosun yok abi şu bahçeli evlerdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Önce Bahçeliewler tarafında biraz gezeceksin (öğrenci adamsın daha çok şirinewler tarafında gez derim kiralar 1milyardan başlıyor Bahçeliewler de) ordan bir ew tutacaksın! Yoksa taaaa ordan bahçeliewlere gelmek için ilk öğretim tayfasıyla aynı anda yola çıkar sora da sabah 5 gibi ewe gelirsin söylemiş oluyim :)[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki: -------------------------------------------------------------------------------- Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki: ------------------------------------------------------------------ Elfler toptur pipileri yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: twistedemo, 21 Ağustos 2005 10:58 tarihinde demiş ki: ya sen deli misin? hayatında hiç bir hazırlık sınıfı işine yaradı mı? zaten kolay bir bölümde okuycaksın ben de iktisat yani ezmek filan istemiyorum ama insanı boğan öldüresi bir bölüm değil de git yaw =p ya sen naaptın :),ekonometri okuyan biri olaraktan diyeyim ki iyiki de iktisat seçmişsin,ekonometriyi ancak okuyanlar bilir ne olduğunu,bizi ezen ezdi zaten hehe :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bende kolay demedim zaten mühendisliklere kıyasla daha kolay ki ben matematiği çok sevdiğim için bir sorun olucağını sanmıyorum ((sayısaldım)) benden de hep çok şey beklendi hep okul birincisi olmam beklendi ortalamam 5.00 ama okul ikincisiyim die bana da küsüldü ne demek çok şey beklenilen çocuk olmak biliyorum efendim : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 5.0 ortalamayla nasıl okul ikincisi oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: ColdShadow, 22 Ağustos 2005 16:32 tarihinde demiş ki: 5.0 ortalamayla nasıl okul ikincisi oldun? İlk dönem notu 4 tür, 2. dönem notu 5 tir mesela bir derste.Ama sene sonu notu 5 gelir Başka birinin iki dönem notuda 5 tir.Çok şey farkettiriyor[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Merak ettim şimdi kayıt olmaya giderken yanımızda tam olarak neler götürecez ? Sonra bu okula kadıköy tarafından nasıl gidilir(şakınbakkal)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 göztepedekini mi soruyosun[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 @ColdShadow okul birincisi seçimi şöyle yapılır: ilk önce not ortalamalarına bakılır, aynıysa; lise son ortalamalarına (ilk dönem 4 var mı yok mu?), aynıysa; lise iki ortalamalarına (ilk dönem 4 var mı yok mu?), aynıysa; lise bir ortalamalarına (ilk dönem 4 var mı yok mu?), aynıysa; lise son yazılı ortalamalarına, aynıysa; -ki genelde burda eşitlik bozulur... lise iki yazılı ortalamalarına, aynıysa; lise bir yazılı ortalamalarına, aynıysa; yaşı küçük olan okul birincisi olur.... ps:bizim okulda yaklaşık 20 tane fln 5.00 vardı. tek bitane birinci oldu[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: NiGgA, 23 Ağustos 2005 14:40 tarihinde demiş ki: göztepedekini mi soruyosun yok abi şu bahçeli evlerdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Önce Bahçeliewler tarafında biraz gezeceksin (öğrenci adamsın daha çok şirinewler tarafında gez derim kiralar 1milyardan başlıyor Bahçeliewler de) ordan bir ew tutacaksın! Yoksa taaaa ordan bahçeliewlere gelmek için ilk öğretim tayfasıyla aynı anda yola çıkar sora da sabah 5 gibi ewe gelirsin söylemiş oluyim :)[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki: -------------------------------------------------------------------------------- Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki: ------------------------------------------------------------------ Elfler toptur pipileri yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: twistedemo, 21 Ağustos 2005 10:58 tarihinde demiş ki: ya sen deli misin? hayatında hiç bir hazırlık sınıfı işine yaradı mı? zaten kolay bir bölümde okuycaksın ben de iktisat yani ezmek filan istemiyorum ama insanı boğan öldüresi bir bölüm değil de git yaw =p ya sen naaptın :),ekonometri okuyan biri olaraktan diyeyim ki iyiki de iktisat seçmişsin,ekonometriyi ancak okuyanlar bilir ne olduğunu,bizi ezen ezdi zaten hehe :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar