Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmara Uni. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Ewt ya ben de gittim zat 4 sene bahceliewlerde okudum her şeyini biliyorum :D.Bu arda bunda da 1 sene hazırlık varmış ingilizce bakalım bi sene dinlenmek istiyor bünye :D .Yoksa ing flan var :D Okulun lise gibi olmas rezalet bu arada.Bir arkadaşımda göztepe kampüsünde makina okumuş galiba o da güzel değil ortam öğretim flan diyor.Am millette ekonometri için türkiyenin en iyisi diyor anlamadım gitti.Allahtan ewe yakın :D[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
--------------------------------------------------------------------------------
Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe

Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
------------------------------------------------------------------
Elfler toptur pipileri yoktur...
Sosyal ağlarda paylaş

Goarth ne tarafa döncen birlikte döneriz ben de akşamcı tayfa olcam :D . ÖSS kalvuzunda 46. madde uyarınca kontenjana ve istteğe bağlı olarak 1 "bir" sene ingilizce hazırlık okutulur diyor.Ben sadece 1 sene kafa dinlemek amacıyla okumayı düşünüyorum zaten.Öyle çok önemli değil ama yazmışlar yapmak zorundalar değil mi??
Sosyal ağlarda paylaş

Ben - Marmara - İşletme İ.Ö
Prawler - Marmara - İktisat İ.Ö

bi derdin olursa yada sorunun olursa ulaşabilirsin bize

edik: Hazırlık yok sadece ingilizce dersleri var 1.sınıfın cuma günleri.Gerçi ben o derse kalmış 2 kişi tanıyorum çünkü yaptıkları sınav aşırı kolay 98 almıştım ben.50 soru
What .... your name? a)are b)is c)was d)have

böyle sorular vardı
[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok

[Bu mesaj Greeny tarafından 21 Ağustos 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 21 Ağustos 2005 10:58 tarihinde demiş ki:
ya sen deli misin?

hayatında hiç bir hazırlık sınıfı işine yaradı mı?

zaten kolay bir bölümde okuycaksın ben de iktisat yani ezmek filan istemiyorum ama insanı boğan öldüresi bir bölüm değil de git yaw =p

Hayatında Ekonometri diye bir bölüm duydun mu?? Peki ya 12 sene boyunca istanbulun en gıcık okullarında kendinden birşeyler beklenen öğrenci modunda kudun mu??O zaman analrsın beni :D

Ekonometri okuyan insanlar bana çok zor sakın seçme dediler 6 7 sene ekonometri okuyan insanalr biliyorum bir de.Sen de gelmiş kolay diyorsun ekonometriye :D

Bu arada tabii ki her şekilde sizlere ulaşmaya çalışırım.Yabancı bir okulda birilerini tanımak iyi olabilir??

Bir de Orada ciddi anlamda FK(fantastik kurgu)'yla ilgilenen insanalr var mı ya da FK BK klubu flam ??[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
--------------------------------------------------------------------------------

Sosyal ağlarda paylaş

Matematiğe daha yakın hatta ekonometri için söylüyoum matematikle iç içe olduğundan ea'dan gelmiş matematiği sevmeyen insanlar için gerçekten zor programlar.Ama ben sayısal okuduğum için bir de mazoşist bir şekilde matematiği sevdiğim için problem olmayacak gibi.Amaekonometri gerçekten zor bir bölüm![signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Üniversite nasıl bir şey yenilir mi?Bi anlatır mısınız size zahmet :D[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

bende kolay demedim zaten mühendisliklere kıyasla daha kolay ki ben matematiği çok sevdiğim için bir sorun olucağını sanmıyorum ((sayısaldım))

benden de hep çok şey beklendi hep okul birincisi olmam beklendi ortalamam 5.00 ama okul ikincisiyim die bana da küsüldü ne demek çok şey beklenilen çocuk olmak biliyorum efendim : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ColdShadow, 22 Ağustos 2005 16:32 tarihinde demiş ki:
5.0 ortalamayla nasıl okul ikincisi oldun?

İlk dönem notu 4 tür, 2. dönem notu 5 tir mesela bir derste.Ama sene sonu notu 5 gelir
Başka birinin iki dönem notuda 5 tir.Çok şey farkettiriyor[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Sosyal ağlarda paylaş

@ColdShadow

okul birincisi seçimi şöyle yapılır:
ilk önce not ortalamalarına bakılır, aynıysa;
lise son ortalamalarına (ilk dönem 4 var mı yok mu?), aynıysa;
lise iki ortalamalarına (ilk dönem 4 var mı yok mu?), aynıysa;
lise bir ortalamalarına (ilk dönem 4 var mı yok mu?), aynıysa;
lise son yazılı ortalamalarına, aynıysa; -ki genelde burda eşitlik bozulur...
lise iki yazılı ortalamalarına, aynıysa;
lise bir yazılı ortalamalarına, aynıysa;
yaşı küçük olan okul birincisi olur....

ps:bizim okulda yaklaşık 20 tane fln 5.00 vardı. tek bitane birinci oldu[signature][hline]... that's me in the corner...
Sosyal ağlarda paylaş

Önce Bahçeliewler tarafında biraz gezeceksin (öğrenci adamsın daha çok şirinewler tarafında gez derim kiralar 1milyardan başlıyor Bahçeliewler de) ordan bir ew tutacaksın! Yoksa taaaa ordan bahçeliewlere gelmek için ilk öğretim tayfasıyla aynı anda yola çıkar sora da sabah 5 gibi ewe gelirsin söylemiş oluyim :)[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 21 Ağustos 2005 10:58 tarihinde demiş ki:
ya sen deli misin?

hayatında hiç bir hazırlık sınıfı işine yaradı mı?

zaten kolay bir bölümde okuycaksın ben de iktisat yani ezmek filan istemiyorum ama insanı boğan öldüresi bir bölüm değil de git yaw =p

ya sen naaptın :),ekonometri okuyan biri olaraktan diyeyim ki iyiki de iktisat seçmişsin,ekonometriyi ancak okuyanlar bilir ne olduğunu,bizi ezen ezdi zaten hehe :)[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...