Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sabah geyikleri hedesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan beni cagirmadiniz ya ogun.. alicaginiz olsun.size dangalak japon sacmaligi olan harakiri dansi bile yapardim ;)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance
Mesaj tarihi:
şşş en soldaki.. sen zaten bi yerden sonra rolantiye aliosun.ayakta durmakla uyumak arasinda alemler deistirmissin. e sabahin körü normal aslinda ?! :P[signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance
Mesaj tarihi:
O orda suratını bi ara arkaya cevirio 90 derece, orada bize verdiği komut;

- gülmeyin lan dayanın

ben;
- kıkırkıkır[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
2-3 gündür 2-3 saatlik uykuyla durunca insan öle oluyo mecburen insanın elinde olan bişiy deil yane :D

Bende hep 2-3 gittim ama salla[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!
Mesaj tarihi:
yüklenmiyor :)

ayrıca kafede olmasa da evde 3 gün boyunca toplam 6 saatlik uyku ile durduğumu hatırlarım.Yatak hemen 2 adım yanımda olmasına rağmen bulamamıştım :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
ya sorma bende gece 3te yattim 6da kalktim 7de yattim 10da kalktim 11de yattim 1de kaldim.. sonra 2gun felam fisman felc.. ogame oynuosan mutlaka biliosundur ;)[signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance
Mesaj tarihi:
walla multi yap diyen ben deildim.nefsine hakim olsaydin, tamahkarlik yapmasaydin, adaleti savunsaydin, evrenin koruyucusu olsaydin, sithlere gecmeseydin, jedi ogretisini reddetmeseydin, darth waderin kizini almasaydin.. yemezdin o cezayi :)[signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance
Mesaj tarihi:
Ya abi starwars hayranı olmadığım için ve hiçte sevmediğim için bi cvp veremicem ama şunu söleyebilrim dart wader mıdır ne poktur kızı inşallah güzeldir :P:D[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!
Mesaj tarihi:
@RaidenXelRu

asl plz? ben elif 17f istanbul.

ps: bu kadarda olmaz ya. anlıyan anladı =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Allah sert taşa çarptık galiba...
Nese karısı varmı onun karısı??? :D
sen onu söle bana varsada güzelmi azdım ben yine galiba yani bana öle geliyo:D[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!
Mesaj tarihi:
Abi bende ne bahtsız herifmişim anasını satayım :)
Abi yazdığın şeleri bide açıklasan çok iyi olucak bi pok annamadım yaw!!!
kalavadar nedir o öle kal vas gibi :)[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!
Mesaj tarihi:
ulean ne kalavadar i :) kadavra yane bildigin ölü bole kesme bicme islerinde kullanilan ölü :).bahtsizlik senin kaderinse kabullen.kal vas gibidir ama biri zaten ölü biride öldürüo ;)[signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance
Mesaj tarihi:
Yok baba inanıyorumki yakından geçecek mesela yarın hatunla buluşucamda ;)
Ölümü iğk oha sende iyice abaza yaptın bizi :)
nese baba bu sabah ta böle bişiy yapıp v2 yapalımmı ne dersiniz iyi olur dimi sabahı beklemek gerek ama yoksa olmuyo baba sabah sabah uykulu uykulu çok iyi dans ediyoruz ama bu sefer koordine olupta yapalım yane daha güzel bişiy olsun!!![signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!
  • Yeni Oluştur...