Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sabah geyikleri hedesi

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

O orda suratını bi ara arkaya cevirio 90 derece, orada bize verdiği komut;

- gülmeyin lan dayanın

ben;
- kıkırkıkır[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

walla multi yap diyen ben deildim.nefsine hakim olsaydin, tamahkarlik yapmasaydin, adaleti savunsaydin, evrenin koruyucusu olsaydin, sithlere gecmeseydin, jedi ogretisini reddetmeseydin, darth waderin kizini almasaydin.. yemezdin o cezayi :)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance
Sosyal ağlarda paylaş

@RaidenXelRu

asl plz? ben elif 17f istanbul.

ps: bu kadarda olmaz ya. anlıyan anladı =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok baba inanıyorumki yakından geçecek mesela yarın hatunla buluşucamda ;)
Ölümü iğk oha sende iyice abaza yaptın bizi :)
nese baba bu sabah ta böle bişiy yapıp v2 yapalımmı ne dersiniz iyi olur dimi sabahı beklemek gerek ama yoksa olmuyo baba sabah sabah uykulu uykulu çok iyi dans ediyoruz ama bu sefer koordine olupta yapalım yane daha güzel bişiy olsun!!![signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...