angband Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 guzel...devamini bekliyorz..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 eh be beceriksiz herifler lol :D[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ueheuhue aynı turk filmlerinde dans eden tipler gibi olmusunuz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bu dans herhalde gulu gulu dansı yam yam dansı olsa gerek :D cok güzel olmus ama[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ulan beni cagirmadiniz ya ogun.. alicaginiz olsun.size dangalak japon sacmaligi olan harakiri dansi bile yapardim ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 En soldaki işte o benim :D Ne abzurt dansediyorum dimi :) Sabah sabah ne beklersinizki!!!![signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 şşş en soldaki.. sen zaten bi yerden sonra rolantiye aliosun.ayakta durmakla uyumak arasinda alemler deistirmissin. e sabahin körü normal aslinda ?! :P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 O orda suratını bi ara arkaya cevirio 90 derece, orada bize verdiği komut; - gülmeyin lan dayanın ben; - kıkırkıkır[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 :D süpersiniz..uyuyim ben artıkın..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 2-3 gündür 2-3 saatlik uykuyla durunca insan öle oluyo mecburen insanın elinde olan bişiy deil yane :D Bende hep 2-3 gittim ama salla[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yüklenmiyor :) ayrıca kafede olmasa da evde 3 gün boyunca toplam 6 saatlik uyku ile durduğumu hatırlarım.Yatak hemen 2 adım yanımda olmasına rağmen bulamamıştım :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya sorma bende gece 3te yattim 6da kalktim 7de yattim 10da kalktim 11de yattim 1de kaldim.. sonra 2gun felam fisman felc.. ogame oynuosan mutlaka biliosundur ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 abi ogame dedinde aklıma geldi bi baqmam gerek ulan ah o eski char. 28 yıl ban yedi :( Yenisiyle idare edecez artıkın!!![signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: beybin, 13 Ekim 2005 02:45 tarihinde demiş ki: :D süpersiniz..uyuyim ben artıkın.. ii geceler[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 walla multi yap diyen ben deildim.nefsine hakim olsaydin, tamahkarlik yapmasaydin, adaleti savunsaydin, evrenin koruyucusu olsaydin, sithlere gecmeseydin, jedi ogretisini reddetmeseydin, darth waderin kizini almasaydin.. yemezdin o cezayi :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ya abi starwars hayranı olmadığım için ve hiçte sevmediğim için bi cvp veremicem ama şunu söleyebilrim dart wader mıdır ne poktur kızı inşallah güzeldir :P:D[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 @RaidenXelRu asl plz? ben elif 17f istanbul. ps: bu kadarda olmaz ya. anlıyan anladı =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 darth wader psikopatin allahi bu bir. darth wader kisir buda iki :D[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Allah sert taşa çarptık galiba... Nese karısı varmı onun karısı??? :D sen onu söle bana varsada güzelmi azdım ben yine galiba yani bana öle geliyo:D[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 olm karisi varda öldü ;). ama sen bu azginlikla kadavralarada saldirirsin.. ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Abi bende ne bahtsız herifmişim anasını satayım :) Abi yazdığın şeleri bide açıklasan çok iyi olucak bi pok annamadım yaw!!! kalavadar nedir o öle kal vas gibi :)[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ulean ne kalavadar i :) kadavra yane bildigin ölü bole kesme bicme islerinde kullanilan ölü :).bahtsizlik senin kaderinse kabullen.kal vas gibidir ama biri zaten ölü biride öldürüo ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Yok baba inanıyorumki yakından geçecek mesela yarın hatunla buluşucamda ;) Ölümü iğk oha sende iyice abaza yaptın bizi :) nese baba bu sabah ta böle bişiy yapıp v2 yapalımmı ne dersiniz iyi olur dimi sabahı beklemek gerek ama yoksa olmuyo baba sabah sabah uykulu uykulu çok iyi dans ediyoruz ama bu sefer koordine olupta yapalım yane daha güzel bişiy olsun!!![signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar