yevaud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Lütfen her hafta yada patch de olduğu gibi panik halinde foruma gelip *!OYUNAA GİREMİYORUMMMM* *!yeni patchmı geldi ?* *!üff nezaman gelcek serverlar* tarzında başlıklar açmayın burayı takip edin patch download edebileceğiniz adresleri birileri yazacaktır illaki ama siz genede Blizzard downloader ı deneyin en son patch de düzelttiler onu gayet güzzel çalışıyor Teşekkürler :)[signature][hline]Orc Shaman Wolfsore NE Hunter Hatce [Bu mesaj yevaud tarafından 12 Ekim 2005 05:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 internete dusunce patch in linkini verirseniz sevinirim.hem isyerinden blizze baglanamiyorum hemde evden blizzden indirmek olummm. :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 off ne güzel bi sürü addon yüklemiştim. şimdi allah bilir kaç tanesi çalışmayacak. neler geliyormus bu patch ile birlikte bari degse uğraştığımıza. mesela hunterlara 5 slotluk pet stable izni verilse güzel olur. ayrıca godmodeon ability istiyorum, veya quaddamage böyle 4er 5er kat daha hızlı ve daha güclü ok atabilmek isterim. ps: legolas mode da olur. [Bu mesaj innkeeper tarafından 12 Ekim 2005 08:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hay allam, biz ne istiyoruz, adamlar ne koyuyor. hunter için yenilik: + Auto-shot is now cancelled when you die. teşekkür ederiz valla, çok makbule geçti. ;) aloo blizz, legolas mode istioz, quad damage istioz, soulshots istioz. kaybolmayan/bitmeyen ok istioz, acıkmayan pet istiyoruz vs [Bu mesaj innkeeper tarafından 12 Ekim 2005 09:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aculeus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 legolas modu nedir abi kalkanları alıp skateboard mu yapcan nedir yani warcraft mı oynuon lord of the rings mi allah akıl fikir versin son anda gördüm elf misin NE hunter mısın legolas mod istemen doğal :)[signature][hline]Realm:Kor'gall Faction:Horde Race:Troll Clas:Mage Guild:Lok Tar Ogar Level:35~45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 quad dmg olayı olsa of pyro kaç critler acaba? heralde tek pom pyro ile kaç k dmg verilir bir düşünsene....[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Execute da 20k critler artik. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 huntera ne yenilik istiyosunuz yahu ? daha yeni almadınız mı zaten edit: diğer mesajları okumamışım :P evet hunterlar eksik hala :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 12 Ekim 2005 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hehe 1 e kaydı tuh heveslenmıstım talent vercem dıe =)[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 legolas modu açıklayayım, şimdi malumunuz hunterlar range karakter, yanına yaratık vb. geldiginde pek bir acınacak durumlara düşünüyoruz. bunu önlemek için bazı gereksiz büyülerimiz var, aggroyu azaltan yada stun edip kacmamıza yarayan vesaire. bunların gereksiz olduguna karar verdim, şu şekilde oluverse çok sevinirim. tıpkı LOTRdaki legolas amcamız gibi, sadağımızdan bir adet ok çıkartıp, en yakın yaratığın gözüne saplayalım, sonra o oku geri çıkartıp, diger yaratığı şişleyelim. filmde oluyor oyunda niye olmasın degil mi? gözüne ok saplanan yaratık instant kill, digeride sakat kalsın, hatta allah bin beter yapsın. böylelikle ok tasarrufuda sağlanmış oluyor. onexia solo atacam, gerekiyor bunlar, gerekiyor. ps: bitmeyen ok, acıkmayan pet de istiyoruz. [Bu mesaj innkeeper tarafından 12 Ekim 2005 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bende yürüyerek gnome öldürmek istiyorum.Ya da kodo attack verilsin kododayken 50 yarddakı her dusman bız yururken stun olsun[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-server-status-en&t=471&p=1&tmp=1#post471 2 ye kaydi acilmasi .9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: innkeeper, 12 Ekim 2005 09:00 tarihinde demiş ki: kaybolmayan/bitmeyen ok istioz, acıkmayan pet istiyoruz [Bu mesaj innkeeper tarafından 12 Ekim 2005 09:01 tarihinde değiştirilmiştir] ben sadece bunları istiyorum. başkada yenilik yapmasınlar bize[signature][hline]NE Hunter 58 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ok sadece bana yapsınlar, sorun degil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: The weekly maintenance is currently under way and is expected to be extended a few hours. We expect it to end at 13:00 PM (Wednesday afternoon - Paris Time, UTC/GMT+2). paris gmt+1 'de degil mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 iste adamlarda saat 1 bizde 2 :) daha cok var yani acilmasina :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 gecmez zaman boyle okulda saat 3 te of. ders calistiricaklar illaha[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 pff dersi ekmiştim halbukı =)[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Yaz saati uygulaması hala devam ettiği için +2 sanırım. Neyse kaldı şurda 45 dakika (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 zaman gectikce kitap kendime daha kalin geliyor yazilar daha kucuk falan. of rezalet bi durum. isin kotusu server acildiginda ben evden cikmak zorundayim okula gitmek icin :D zaten aksam magmadardan arcanist leggings duserse alamicam buda ikinci darbe haueh[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 +1 ya ne ikisi =). harry potter okuom bende heheh[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hahahaha. hukuka giris kitabi okuyorum. birazdan baska acidan giricem kendisine delik desik olucak.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Darklight1903, 12 Ekim 2005 13:20 tarihinde demiş ki: hahahaha. hukuka giris kitabi okuyorum. birazdan baska acidan giricem kendisine delik desik olucak. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ne zaman zamanında açıldığını gördük ki.. "extended" lafını görmekten sıkıldım.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 warriorlara fazladan 1 talent verilmiş. verenler respec yapabilecek bedava ihihi[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar