Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ocaktan itibaren üniversite öğrencilerine verilen 110 milyon kredinin 170 milyon olacağı söyleniyor.aslı astarı var mıdır?[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ama şimdi egitim daha mı uygundu sanki?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sanmıyorum o kadar büyük bi artış yapıcaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sanmıyorum ama 170 iyi gelirdi valla:)[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 175milyon her ay ödenecek. Martta alınacak paralar geçen 3 ay parası 540milyon verilecekmiş.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya öyle bişey bende duydum ama efsane diyo bazıları :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 150 duyumları vardı 175miymiş.. e kurtuldum o zaman ben süper : )[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Belli olmaz. ama sanmıyorum.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 geçen sene 22% lik artış oldu aynı şey bu senede olursa 135 olur. belki AB niyetine bişeyler değişmiştir umut kesilmez .[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Çok duyduk böyle efsaneleri zamanında biz de, biri sıkar bişey, 1 hafta sonra laf döner dolaşır ona gelir, kendi de inanır. Ama artarsa da işiniz iş yani, hayırlısı olsun.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yuh yok be 90 idi 110 oldu bu sene olsa olsa 130 olur.. ha ben başbakanlık alıyorum geri ödemem de yok artsa süper olurda yok abi.. öyle olamsı için bu sene daha az kişiye burs ve kredi veirliyor olması gerek[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 170 imkansız ya,90 dan 110 yapmışlardı şimdi 170 olursa abartırlar,yapmasınlar ya sonra eşşek gibi ödiycez :) max 140 diyorum.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yapsınrlar yapsınblar bana giren çıkan yok asasdasdadas :P[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 oha 170 olursa yaşadık lan :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Arkadaşlar burs başvurusu için ne yapmam gerekiyor? Başvuru tarihi geçtimi? istenen belgeler neler? kyk.gov.tr 'ye girdim ama birşey anlamadım. Ordaki belge formatını mı doldurucaz? Doldurup nereye göndericez? .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CManiac Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 arkadaşın babası gazetede okumuş 160 diyo valla ben onun yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 arkadaslar bu konunun cikma yeri (heralde 2 hafta onceydi)star gazetesinde kyk baskaniyla roportaj vari bisi yapmislar..adam orda `bu senede ogrencilerimizi sevindiren bi zam yapcaz,benim gonlumden gecen rakam 175 ytl` diyodu.bu herif kyk baskani yane haybeye skmaz bence...insallah olur,tabi geri odemeside var:/[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ocak'ta zamlanio zaten her sene, işallah o kadar yüksek olur, ödemesi de o kadar kasmiomus galiba, bilen anlatsin, beyaz esyaya göre mi ne endeksliolarmis bi de okul bittikten 2 yil sonra galiba ödemeler..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yanlız bi de şu var: umarım 160 mı artık neyse o olur da,geri öderken mesela ecevit hükümetinin zamanında olanki gibi bi kriz veya savaştı şuydu buydu olursa beyaz eşya fiyatlarına göre olduğundan,herşey gibi bu kredi için de 2-3 kat geri ödeme yapma durumunda kalabiliriz.böyle tanıdıklar var.işallah yediğimiz hurmalar döşümüzü tırmalar durumu olmaz. ama 160 çok iyi para lan :D[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 170 diye bi şey duydum ama Bu arada nerden öğreniliyor çıktığı ben başvurdum ama bekliyorum hala www.kyk.gov.tr demeyin iğrenç bi site hiç bir şey anlaşılmıyor[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 abi geçen sene aldım ben,işkence.resmen gavur torture to muzlims.git bankadan hede parası yatır.notere git noter parası bayıl hödöyü tasdik ettir,ordan kredi yurtlara git,yetişmek için taksiye binmek zorundasın yoksa kapanır almazlar,vs vs.zaten 220 ytl vermişlerdi 40 ytl si bunlara gittiydi.bi de ayaklarıma karasular inmişti cabası.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 valla ben de yaşadım aynı şeyleri ama son güne bırakmazsanız çok da kolay olur bence,aldığın paraya değiyor en azından :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar