XANTOR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bu kalkandaki reflect pysical atack ne demek ne işe yarıyor bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yedigin dmg in beli bi yuzdesını geri atak yapan adama yollar dmg olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 oha lam öle deildir ordaki spear dagger maul club gibin attacklara karşı defans olması lasım[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 marlon doru sölüo eskisi gibi 10 dagger 10 spear 10 axe zart zurt deilde.fiziksel yapılan bütün attack lardan düşürüo.mage hariç..[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 evet pys attack örnek : 22 pyst attack'ı var ise kalkanda sana vurulan attackın % 22 sini vuran kişiye geri döndürür.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 geri nasıl götürür ? kalkanla damage vurmak nasıl bi mantıktır ?[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yazıyo zaten kalkanın üstünde attack speed fast die[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 deneyın arkadaslar ozamn lvl 61 prıstle hıc skıl kullanmadan trol berserg kesıorum bu kalkanla sadece kendıme heal basıyorum bana wurdukca kendı canı gıdıyor aynı seyı talosda denedım ama olmadı yemedı fakat olduremedı benı baska bır prıst daha heallerken. deneyın deneyın hadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 şaka gibi yalan gibi abi bu ne inanmam onu yaptığın bi gün göstercen bana yoksa inandıramassın[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: delihan, 12 Ekim 2005 00:12 tarihinde demiş ki: yedigin dmg in beli bi yuzdesını geri atak yapan adama yollar dmg olarak doğru soylemiş arkadaşımız. tam olarak kalkanı tutan kişiye yapılan fiziksel atağı % si kadar dmg verrir attak yapan kişiye.[signature][hline] Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 4xxxx Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 dün gece resim koyacaktım ama uykum geldi marl_on sende biliyosun neyse bugun koyarım ben[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 evet dogru diyor geri donduruyor atakı bizde denedik[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya ne tip adamlarsınzı bunda mantık ne arıcaksın.reflect deek geri döndürmek demek.şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D abi koptum ben beni ellmeyin[signature][hline]Elveda Kişisel Bölümü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben bunu imzamada koyarım[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ahahahaa akrebin kıçı edin de aklıma erkin koray dan akrebin gözleri geldi. akrebin gözleriiiii akrebin akrebbbbbb akrebin gözleriiii akrebin akreb. :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 imzamı okuyun pls[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: icebreak3r, 12 Ekim 2005 14:42 tarihinde demiş ki: dün gece resim koyacaktım ama uykum geldi marl_on sende biliyosun neyse bugun koyarım ben yok abi gösterceksiniz bana bi tane troll berserker kesceksiniz öle inanırım[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 archerlar yanında akrep kıçı taşıo torbayla :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yok bence archer lar poison için özel bi item taşıyolar scorpion boss item adı da "ass of antaress" pazarda 348956345 e satıyolar[signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar