Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Diğer topic çok fazla mesajla dolu ve bu konuyla ilgili olmadığı için ve az sayılı topice de artık yazı yazılamadığı için buraya yeni topic açıyorum. Ben bu oyunu 2-3 senedir bekliyorum ve her gelişmeyi takip ediyorum ve şmdi bakıyorumda bir sürü site Lotro hakkında yanlış bilgiler veriyor. Bende çevirisi yapılmış (yanına resimlerde eklenmiş) bir sürü haber var vede oyunu hakkında (ırk,bölgeler.meslek..) bilgiler var çevirisi yapılmış ama frontpageden falan fazla anlamadığım için site yapamadım. Bana yardım edebilecek (lotr sever olsa daha iyi olur) olanlar varsa lütfen buradan yada msnden bana ulaşsınlar. Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ha birde yaptığım bir site vardı ismi sonradan değişicekti işte onun adreside bu: www.sindarin.gen.tr/lotroturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bence o kaynaklarını tekrar gözden geçir, eski proje "middle earth online" el değiştirip Turbien e geçtikten sonra hemen hemen herşeyi sil baştan ayrıca birçok şey şu anda belli değil, en azında kendi offical sitelerinde bile yok.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bilyorum zaten bendeki bilgilerde onlar yani yeniler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ala ala talan ettim siteyi net birşey bulamadım, zahmet olmazsa bir link verir misin?[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ırklar zaten değişmiyecek hala aynı 4 ırk ama başka haber olarak eskiden classlar falanda vardı şimdi sadece yeni eklenen bölgeler,yeni müzik,resim ve yaratıklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 gerekli bilgiyi http://www.mmoturk.com forumlarından alabilirsiniz =) . en son bilgilerle ve ss lerle karşınızda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Offical Sitede hepsi yazıyor http://lotro.turbine.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar