Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni sevgilinin eski sevgiliyi sorması

verbatim

Öne çıkan mesajlar

Demek ki eski kız arkadaş hakkında bi şeyler dönüyor ortada.Eğer bir insan lafı kendi kız arkadaşına getirmezse bir sorun olmaz ama sonra da "bn getirmiyorum o getiriyor derse" de çok ayıp olur yani.
Eski sevgiliden konuşulmaması taraftarıyım.Tabi kalkıp da bana eski kız arkadaşını anlatırsa acaip tav olurum ,hatta muhabbet devam ettiği sürece de sevgim azalır çünkü hala aklının onda kaldığını düşünürüm..... vs vs vs...[signature][hline]only girl powerrr :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
verbatim, 10 Ekim 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
Napıcaz arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim. Dolayısıyla ben bu soru sorulduğu an biraz gerildim ve konuşmak istediğim bir insanla konuşmak istemediğim tek konu oldu bu... Hadi bi el atarsanız...

dürüstçe cevap ver.ama sorduğu soruya göre hiç ayrıntıya inme.saklıcak bişeyinin olmadığını ve dürüstlüğün onun hoşuna gitcektir.kendimden biliorum;)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 12 Ekim 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
said:
verbatim, 10 Ekim 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
Napıcaz arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim. Dolayısıyla ben bu soru sorulduğu an biraz gerildim ve konuşmak istediğim bir insanla konuşmak istemediğim tek konu oldu bu... Hadi bi el atarsanız...

dürüstçe cevap ver.ama sorduğu soruya göre hiç ayrıntıya inme.saklıcak bişeyinin olmadığını ve dürüstlüğün onun hoşuna gitcektir.kendimden biliorum;)

evet ve asla da unutmayacak ondan sonra her fırsatta gözüne gözüne sokacak bunu .

Kendimden biliyorum , Eski eşim boyle idi ,
Gerci her insan farklıdır derler ama.... Bayanlar konusunda kararsızım , onlar tam bir muamma.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...