verbatim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Napıcaz arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim. Dolayısıyla ben bu soru sorulduğu an biraz gerildim ve konuşmak istediğim bir insanla konuşmak istemediğim tek konu oldu bu... Hadi bi el atarsanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 geçıştır ya nebılıyım haberım yok falan de geçıştır napcaksın ..[signature][hline] bırakıp bırkenara yasanan herseyı , atıyorum kendımı gecelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bence bilgi kişinin eski sevgiliyi sorarak bilgi alması.aynı hatayı yapmamak[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 nasıl yani. açıklar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ya şimdi sorması gayet ilginç geldi bana. çünkü daha ilişkimizin başındayız ve tahmin edebileceğiniz gibi her şey çok iyi gidiyor. aslında direk sormadı ama konu bi anda eski sevgiliye geldi. bende geçiştirdim. ama sonradan bi garip hissettim kendimi. ilk defa ne yapacağımı bilemedim. çünkü eski sevgili tam bir fiyasko oldu benim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 üff niye hep yaparlar şunu, illet oluyorum. bırakın yani geçmişe mazi derler, olmuş bitmiş. ben mümkün olduğu kadar az anlatırım eski sevgililerimi, ve sevdiğim insanın da eski sevgilileri hakkında hiçbişey sormam.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 eski sevgiliyi ne anlamda soruyor?? napıyor anlamında soruyorsa "ne bilim ben görmüyom etmiyom" de.. yok sana nasıl davranıyordu derse de..hiç bişe söyleme.. cunku bişe dersin kız onu yapmaya calısır sana da sonra olay falan cıkar bunun yüzünden.. iki ucu b.klu degnek yani :)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 aslında bende ne gibi bir etki bıraktığını soruyor bende herhangi bir etki bırakmadı dedim. bu kadalar kaldı. ama sanki bu konu devamı olacak bir konu gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 eger devamı olacaksa kıza "herkesin bi etkisi olur birlikte yaşadığı biri üzerinde" gibisinden bişe dersin. ki bu zaten gercektir.. herkes iz bırakır.iyi ya da kötü..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: cuytherock, 10 Ekim 2005 01:31 tarihinde demiş ki: eger devamı olacaksa kıza "herkesin bi etkisi olur birlikte yaşadığı biri üzerinde" gibisinden bişe dersin. ki bu zaten gercektir.. herkes iz bırakır.iyi ya da kötü.. +1[signature][hline] bırakıp bırkenara yasanan herseyı , atıyorum kendımı gecelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hmmm teşekkür ederim yaa. sanırım nasıl bir çerçeveyi takip edeceğim kafamda şekillendi. ancak görüşünü bildirmek isteyen arkadaşlar varsa lütfen çekinmeyiniz... [Bu mesaj verbatim tarafından 10 Ekim 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yardım edebildiysek ne mutlu bize :)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 anlat ve şimdi herangi bi iz kalmadığını onu sevdiğini söyle..[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Eskisinin iyi bir kız olduğunu, ama onu bir türlü gerçekten sevemediğini söyle. Sonra yenisine dönüp, onu gerçekten sevdiğini söyle. Kız tav olsun :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 yeni sevgili herzmaan eskileri sorar bence herşei düzgünce anlatki biran önce unutulup gitsin!!!![signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ben hep senden güzeldi derim bu tip sorulara :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 oda sana derki o zaman git onunla çık ve biter ...[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ne var ne yok anlat bence. yani ciddiyseniz filan. ciddilik de nasıl şey ki... anlat sen ya. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: zeynepp, 10 Ekim 2005 17:52 tarihinde demiş ki: oda sana derki o zaman git onunla çık ve biter ... hiç bi zaman öyle olmadı :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 en yakın arkadasıyla aldattım ben onu o yuzden benle konusmuyo telefonlarımı açmıyo de,sormaz bidaha.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Çok kötü bir durum gerçekten bende düştüm öle bi duruma ama geçiştirdim konusuyu değiştirmeyi dene ;)[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 arkadaşlar gittikçe daha güzel şeyler oluşuyor kafamda... bu arada yorumlarınız çok güzel teşekkür ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 geçmişin hakkında hiç konuşma zaten daha yeni bi ilişki diyosun o yüzden geçmişini hiç kurcalatma sen de kurcalma;) söylediğin her şeyi takan bi tipse sohbet ederken bile dikkat et:)[signature][hline]öyle diyosan öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: verbatim, 10 Ekim 2005 01:18 tarihinde demiş ki: Hadi bi el atarsanız... atarız[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 geçmişe mazi derler biz geleceğe bakalım de sonra tekmeyi ye kıçına...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar