Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni sevgilinin eski sevgiliyi sorması

verbatim

Öne çıkan mesajlar

Ya şimdi sorması gayet ilginç geldi bana. çünkü daha ilişkimizin başındayız ve tahmin edebileceğiniz gibi her şey çok iyi gidiyor. aslında direk sormadı ama konu bi anda eski sevgiliye geldi. bende geçiştirdim. ama sonradan bi garip hissettim kendimi. ilk defa ne yapacağımı bilemedim. çünkü eski sevgili tam bir fiyasko oldu benim için...
Sosyal ağlarda paylaş

üff niye hep yaparlar şunu, illet oluyorum. bırakın yani geçmişe mazi derler, olmuş bitmiş. ben mümkün olduğu kadar az anlatırım eski sevgililerimi, ve sevdiğim insanın da eski sevgilileri hakkında hiçbişey sormam.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

eski sevgiliyi ne anlamda soruyor?? napıyor anlamında soruyorsa "ne bilim ben görmüyom etmiyom" de.. yok sana nasıl davranıyordu derse de..hiç bişe söyleme.. cunku bişe dersin kız onu yapmaya calısır sana da sonra olay falan cıkar bunun yüzünden.. iki ucu b.klu degnek yani :)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Sosyal ağlarda paylaş

eger devamı olacaksa kıza "herkesin bi etkisi olur birlikte yaşadığı biri üzerinde" gibisinden bişe dersin. ki bu zaten gercektir.. herkes iz bırakır.iyi ya da kötü..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cuytherock, 10 Ekim 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
eger devamı olacaksa kıza "herkesin bi etkisi olur birlikte yaşadığı biri üzerinde" gibisinden bişe dersin. ki bu zaten gercektir.. herkes iz bırakır.iyi ya da kötü..

+1[signature][hline]
bırakıp bırkenara yasanan herseyı ,
atıyorum kendımı gecelere...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zeynepp, 10 Ekim 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
oda sana derki o zaman git onunla çık ve biter ...

hiç bi zaman öyle olmadı :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...