fallofahero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 arkadaşlar ben bi kıza resmen aşık oldum tanışmak istiyorum ama şimdi pat die tanışırmıyız die sorarsam beni takmaz gibime geliyor.yardımcı olursanız çok sevinirim............[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 once bakışlarınla ılgılendığını bellı et sonra elektrık alırsan mrb de gıt yanına cok fazla oyun falan yapma daha kotu duruma dusersınn[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 git adam gibi söyle aşıksan,bunun başka yolu yok bence!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Tanımadığın kıza gidip pat diye aşığım sana deme. Önce tanış Ağırdan al. Ortak bi arkadaşla falan tanışmak daha kolay olur.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Gözlerini kullan ve özellikle göz göze gelmeye çalış eğer başarırsan bakışlarını anlamlı bi hale çevir ve onun gozlerıne odaklan bırak o bakışlarını kaçırsın[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben bana bi bakışıyla aşık olmustum misal .[signature][hline][b]cats rulz =) o senin ruh halinle alakalı;bütün tövbeleri yamalı. yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?! vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yaa :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: nileppezdel, 12 Ekim 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Tanımadığın kıza gidip pat diye aşığım sana deme. Önce tanış Ağırdan al. Ortak bi arkadaşla falan tanışmak daha kolay olur. [signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar