nameless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 şu an bir proje üstünde tek başıma çalışıyorum browser tabanlı bir oyun olucak ama ufak bir uygulama ile maçları 2d ortamda canlı izleyebilmek gibi ilerde bir ekleme de yapabilirim (oyunda eğlence öğeleride olucak söylemeden geçmiyim ama "ne?" diye sormayın :)) neler beklersiniz bi menajerlik oyununda paylaşırsanız sevinirim ayrıca oyunun beta testini inşallah 2-3 ay sonra yayınlamayı planlıyorum, burdan da bi duyuru yaparım ;)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Gayet güzel .. Managerzone örneği baya sağlam[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 standart birbirini takip eden scribtyler ve sıfır yapay zeka beklerim, başkada bişey beklemem bu kadardır beklentilerim. ha bunlarıda beklemem yanı neyini bekliycem[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 o zaman soruyu değiştiriyim şöyle; 'menajerlik oyunu sevenler, bir menajerlik oyununda neler olmasını istersiniz?'[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sağlam database[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 database olmali sevmem ama olmali yani[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Gerçek hayatta olabilen ilginç şeyler olabilmeli.Maçta kavga çıksın hakem falan dövülsün sahaya adam girsin.Oyuncu karısıyla boşansın formu düşsün. Web tabanlı oyun için fazla mı olur?[signature][hline]Ethernassımı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Fifa Soccer Manager gibi olmasını :) yani izometrik açıyla maçları izleyebilmek, tribün falan filan yapabilmek hehe bilet fiyatlarına, hangi tribünün karşı takıma verileceğine,şapka, forma fiyatlarına karışabilmek. Bi de eğlenceli olması tabi :) Edit: Web tabanlıysa izometrik açıyı unutalım hehe[signature][hline]Mekteb-i Sultani [Bu mesaj Saykoleo tarafından 26 Eylül 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: nameless13, 24 Eylül 2005 23:27 tarihinde demiş ki: browser tabanlı bir oyun olucak ama ufak bir uygulama ile maçları 2d ortamda canlı izleyebilmek gibi ilerde bir ekleme de yapabilirim gerçek oyuncular bulunmayacak oyunda daha farklı şeyler düşünüyorum beta test çıktığı zaman görüceksiniz ;)[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Hattrick gibi birşey düşünüyorsan haftada en az 3 maç olsun.Bu tür oyunlarda insanı en çok sıkan şey maç beklemek.Bi de taktik-diziliş vs. bol olursa iyi olur.[signature][hline]est sularus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 her gün kesin bir maç yapılacak zaten dizilişi de kendiniz sürükle bırak şeklinde yapıcaksınız yani her tür taktiğe açık olucak[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 umarım iyi bir iş çıkarırsın sonuna kadar destekliyorum seni.. vep tabanlı oyunda mutlaka maç esnasında taktiksel değişiklikler yapılabilmesi lazım bence, sağlam istatistikler tutulmalı ve de.. lig sistemini de iyi oturtursan güzel olur sonuçta bu oyunu türkler oynayacak, takımların şehirleri belli olsun yüksek ligler karışık olabilir ama belli bir snırın altındaki ligler bölgesel olmalı kupa düzenlemeleri olmalı. hergün maç olursa herkes oynayamaz bence haftada 2, en fazla 3 olmalı, antrenman sistemi de değişik birşeyler olmalı yani o konuda gecenin bu saatinde aç aç bi fikir yürütemedim işte neyse başarılar..[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 evet yaa haftada 3 bence iyi[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 FM 2006 gibi olmasını beklerim, Total Club Manager'ın yanından bile geçmemesini beklerim... Bu arada başarılar, belki devrim yaparsın menejerlik oyunlarında...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 database beklerdim :([signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Saykoleo, 26 Eylül 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Fifa Soccer Manager gibi olmasını :) yani izometrik açıyla maçları izleyebilmek, tribün falan filan yapabilmek hehe bilet fiyatlarına, hangi tribünün karşı takıma verileceğine,şapka, forma fiyatlarına karışabilmek. Bi de eğlenceli olması tabi :) Edit: Web tabanlıysa izometrik açıyı unutalım hehe fifa soccer manaher ne melet bi oyundu yaww.. championshipten falan çok daha güzel bi oyundu kanımca , o oyunu yapan programcılar şimdi nerededirler acaba...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 www.managersim.com[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 detay isterim.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar