ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bursalılar bilir daha çok.bursanın sağlam işadamlarından biriydi(özellikle tekstilde).kimi iyi dersi kimi dolandırıcı arkasından kötü konuşulma olmasın bence nede olsa bursaya ve türiyeye yatırım yaptı. allah rahmet eylesin[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Duymadım daha yarın duyarım. Allah rahmet eylesin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
taz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 eet olay tv gösteriodu ben de gördüm kalp krizinden gitmiş allah rahmet eylesin
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bursaya az yatirim yapmamistir kendisi... Paranin ne kadarini cebe indirdigi bilinmese de, tekstilde ozellikle (yukarida dendigi gibi) oldukca basariliydi... Huzur icinde yatsin[signature][hline]Bal adam...
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 tanımazdım bilmezdim adını galiba 1-2 kez duydum ama gene de Allah Rahmet eylesin dp: yakında bir ölüm haberi daha gelirse toplu yasa çıkalım.Bu ne ya[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bursalıların başı sağolsn[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Tanırdım, iyi ve saygın adamlardan biriydi kendisi.. Toprağı bol olsun, mekanı cennet olsun..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Valla pek sevdiğim bir aile değildi.Torunu ile aynı sınıftaydım lisede.torunu Kendini beğenmiş biriydi.Sanrım cavit çağlarla da iş birliği olayları felan vardı.Hapse girmişti galiba son duyduğum.Yine de allah rahmet eylesin
calimero Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ben şükrü şankaya anadolu lisesi' nde okudum ama allah rahmet falan eylemesin. mezarında ters döner inşallah. bunlar cavit çağlar ve de bilimum akraba cemiyeti türkiye' yi soyup soğana çevirenlerden birkaçıdır. yanlış hatırlamıyor isem dışbank davasından hapis cezası almıştı. tabi çok birşey değil, iki dilim baklava çalan garibanlardan daha azdı. sözlerimi geç olduğunu bilerek barış abimizin bir şarkısı ile noktalamak istiyorum: yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı sarı çizmeli mehmet ağa bir gün öder hesabı... edit 1: biliyorum biraz geç oldu ama yapılan yorumları görünce yazma ihtiyacı hissettim. edit 2: şükrü şenkaya değil şükrü şankaya. [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 18:09 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ]
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Hadi ya duymamıştım,mekanı cennet olsun =(
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 @calimero ölünün arkasından konuşulmaz ayıp! ps: canlınında arkasından konuşulmaz.
calimero Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yüzü gelseydi yüzüne de söylerdim. arkadan konuşmak huyum değildir ve de nefret ederim. ama heryerde özellikle bizim okulla ilgili olan yerlerde; kurban olduğum, canını yediğim gibi ibareler görmek rahatsız ediyor beni. ben de ülkeyi soyup soğana çevirip sonra işçileri sömürürüm. teyzem yeşim adlı fabrikasından çıktı yıllar önce bu adamın ve 12 yıl çalışmasına rağmen bir delik kuruş tazminat vermediler. ve de sadece teyzem de değil, işten çıkarılanların %90 lık bir kesmi hâlâ davalıktır bu firmayla. şimdi adam öldü diye vah vah diyelim. ben de miloseviç öldü diye başlık açayım ama allah rahmet eylesin diyeyim. bu mudur doğru olan? lütfen mantıklı düşünüp sonra konuşalım.
matama Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 calimero o calip cirpti dedigin adamlar o paralarla bursanin yarisina isyeri actilar. Bilip bilmeden konusma. Tmsf bile geldi cavit bey alin biz sizin kadar bu isyerini yapamadik siz yapin dedi. Bursada oyuzden cok sevilirler. Detayini adam gibi bilmedigin gazetede okuduklarinla yorum yapma. Bu arada cavit caglar borcunun tamamini odemistir.
matama Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Sonra sukru senkaya heralde turkiye tarihinin en cok sevilen isverenidir teyzenin olayini bilmem ama onu sevmeyen bir tane calisanida olduguna inanmam. Kurban ayinda calisaninin kurbanina kadar verir.
Öne çıkan mesajlar