Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçlarımı maviye boyadım çok mutluyum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
toggie, 11 Ekim 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
adam değil o kadın, bayan, wumın :-)
ben de boyayacam ya kırmızı istiyorum. nerden alcam boyayı

bildigin erkek ne kadini, hayir okudugum bolumden dolayi sakalli kiz cok goruyorum ama boyle sakali olan kiz gormedim, imkani yok kiz olmasinin.[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Mesaj tarihi:
kız erkek tartısmasının tadını kacırdınız ama, karsınızdaki kişi alinabilir soylediklerinizden.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Mesaj tarihi:
enema senin de insan olma olasılığın yok bu 1. ayıp

ve anlayamadığım şey, ilk sayfadaki foto konuşuluyorsa sakal nerde? bildiğin gölge düşmüş anlamadım ben[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Mesaj tarihi:
abi bende erkek sandım ilk baştaki postları okumasam "olm sakalların olsaymıştı onlarıda maviye boyatsaymışssın, ama üzülme insan hep köse kalmaz" diycektim hatta dedim rahatladım ohh.
Mesaj tarihi:
12 sayfa sonunda kız patiye bi daha uğramamak üzere geri gitmiştir bence...

bu arada bu fotodanda anladımki paticik mmorpg oyuncuları topluluğundan daha çok , 16-19 yaş arası kendin punker falan zanneden çocukların toplanma yeri olmaya başladı..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Mesaj tarihi:
Son paragraf baya iyi bi tespit ya, artik sadece Müzik ve WoW bölümüne girmemin tek sebebi

toggie, mesele yastan cok paticigin özünün bozulmasş[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 12 Ekim 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
dory, 12 Ekim 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
kız erkek tartısmasının tadını kacırdınız ama, karsınızdaki kişi alinabilir soylediklerinizden.
[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen...
  • 5 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...