karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Sinema 1 saat sonra... Ne var ne yok.com da 1.5 yıldız verilmiş izleyenler tarafından kıllandım... İzliyeniniz varsa nasıl bi film acele söyliyin yoksa gitmiycem güzel diilse... Saolun[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 wlla gusel film bence git baslarda anlamiyosun bisi ama sonra konu aciliyo git yani parana yazik olmaz oynayanlar fln da ii[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Vizyon bölümü böyle topicler için duruyo zaten biliosun dimi[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 biliyorum da acil diye şaaptım... film başlıycak :)[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Chuck Norris'in biografisiymiş sanırım.. hatta bunu yayınladıktan sonra adama deli damgası yapıştırmışlar diye duydum doru mu?[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: GeeM, 14 Şubat 2003 02:10 tarihinde demiş ki: Chuck Norris'in biografisiymiş sanırım.. hatta bunu yayınladıktan sonra adama deli damgası yapıştırmışlar diye duydum doru mu?[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem ehhe chuck norris degil chuck barris televizyon yapimcisi[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 lol ee karpuz nasıdı[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 eet valla nasıldı merak ettim?[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: Xechelon, 14 Şubat 2003 02:11 tarihinde demiş ki: said: GeeM, 14 Şubat 2003 02:10 tarihinde demiş ki: Chuck Norris'in biografisiymiş sanırım.. hatta bunu yayınladıktan sonra adama deli damgası yapıştırmışlar diye duydum doru mu?[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem ehhe chuck norris degil chuck barris televizyon yapimcisi[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Lol valla dorudur.. Bende bi yerde duydum ama emin deilim öle kalmış aklımda hakkaten nasıldı yaw?[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mükemmeldi ben söliim onun yerinde :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ben gittiğimde salonun 3 te 1 i ilk yarıda çıkmıştı bu filimden başları fazla açık olduğundan herhal george clooneyin ilk yönetmenlik şeysi bence gayet başarılı[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 . [Bu mesaj ghaldszar tarafından 23 Şubat 2003 03:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hürriyet pazarda tüm eleştirilere rağmen gidin diye bi yazı var mevlüt tezelin ilginçmiş baya ama benim vaktim yok[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar