dereque Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Necro, 08 Ekim 2005 20:13 tarihinde demiş ki: Hastayım zaten sizin troll baskınlarınıza geçen %5 gitti biliyormusuunnn olur o kadar.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 2 saat emek ya yazıktır günahtır :D yaa ver bana forrazzi deki itemları :D kim iyimiş ^^[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 guzel olmus guzel :))))[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: †® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Human troll...mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Tebrikler Güzel Bir ÇaLışma OLmuş Şarkı isminide alabilirmiyim :)[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :2xxxx LvL :61 Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ilk başta ki şarkıyı ben de alayım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Güzel bi pk olmuş. İnsanı gaza getiriyor resmen :) Tebrikler...[signature][hline]Nick : Jr__ Clan : :::Human__Killer::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 atin sarkiyi bi siteyede link verin indirelim simdi aratmayla ugrasdirmayin bizi :P[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: †® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 pff bende denedim video hazırlamayı 10dklık video cektim cz de Herşey cok güzel fakat video toplam boyutu 5.6gb haliyle hiç bir işe yaramadı. Nasıl bunu 10 20mb ta düşürebilirim? Edit:Kullanılan program Fraps[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı [Bu mesaj ShadowFax tarafından 08 Ekim 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: ShadowFax, 08 Ekim 2005 21:45 tarihinde demiş ki: pff bende denedim video hazırlamayı 10dklık video cektim cz de Herşey cok güzel fakat video toplam boyutu 5.6gb haliyle hiç bir işe yaramadı. Nasıl bunu 10 20mb ta düşürebilirim? Edit:Kullanılan program Fraps Windows Movie Maker ;)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 28k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Abi izledim güsel fln diyemiecem sadece 1 siyah nokta siysah noktarın üstüne doğru saldırıyor bırak 100-150mb olsun düzgün izliyelim pls[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: zzz, 08 Ekim 2005 21:47 tarihinde demiş ki: said: ShadowFax, 08 Ekim 2005 21:45 tarihinde demiş ki: pff bende denedim video hazırlamayı 10dklık video cektim cz de Herşey cok güzel fakat video toplam boyutu 5.6gb haliyle hiç bir işe yaramadı. Nasıl bunu 10 20mb ta düşürebilirim? Edit:Kullanılan program Fraps windows movie maker 5.4GB lık video yu azaltcakmı napcak ayrıntılı anlatırmısın pmden veya buraya :) Windows Movie Maker ;) [signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 guzel hos diosunda necro indiremeyenler nasi izlicek ?? mesela ben indiremem o kdr buyuk dosyayi. bunu ztn saatlerce bekledim. kibrista adsl die bisey yok turkiyeye gore baglanti zayif burda. 2 turlu yapilsa isdeyen onu indirse daha hos olur..[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: †® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 tmm 2 türlü ossun siz onu indirin efm ama cidden 1 siyah nokta :D siyah noktalara saldırıo anlaşılmıo efm :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 necro cz de bana pm atan senmiydin el morad olduun için böyle bişiler geldi (>£#>£# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 indiremedim ben sayfada hata verdi ne olacak şimdi[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya şu videoları rapidshare yerine başka bir adrese atsak acaba nasıl olur hiç tenezzül etmiyorum bu olayı indiremiyorum ya sinir oldum[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Aware3___, 08 Ekim 2005 22:08 tarihinde demiş ki: necro cz de bana pm atan senmiydin el morad olduun için böyle bişiler geldi (>£#>£# hee canım sıkıldı partyden atıldım :D sana küfür ettim 1 parça :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Allah cezanı vermiye... Gene mi dereque :) 1 hafta sabır pls. ikna edecem :D[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 linki verdigin zaman DL edememistim ama 1 saat sonra cektim. Oldukca keyifli olmus Umido .. ellerine saglik Pwnage_Factor ve Holy_sexy thnx konusunu pek anlayamadim. Item falan mi verdiler nedir merak ettim de ? :D[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Party yapıyolar bi ara :D tam izlememişsen :D baq[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 muziki dehşet ona hayran oldum fallaa + rezil oldum 5+1 bass sess sitemi son ses acikti :D[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya o south park ın müzigi varya o nu nerdne bulurum[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 avi cekior benim Fraps :S WMV ye nasıl ceviririm pati pls help... Edit:5.6 GB lık video yu kimseye gönderemem.10dk sı 5 gb tuttu avi ile :S[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı [Bu mesaj ShadowFax tarafından 08 Ekim 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 :((( ben hiç izlemiyorum arkadaşlar biri bana bi şekilde yollıyabilri mi acaba[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar