Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

101 puanlik uzman sorusu

jonywayt

Öne çıkan mesajlar

simdi ben ne epic almak istiyorum ama daha friendynin ortasindayim.
soyle bir cakallik ise yariyormu acaba

simdi exalted olan bir ne arkadas epici alip binmeden bana verebilirmi :) ise yarar mi :) bildigim kadari ile binmedigin surece soul olmuyor :))[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion

THE WOLF BROTHERHOOD

BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :)
Sosyal ağlarda paylaş

mountu almak için egzaltıd olman lazım
mounta binmek için exalted olman lazım
mount...exalted
m...e...
son 3-5 cevap bole yalnız aynı şey sölenmiş adama salak muamelesı yapmışınız yaw[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz

Supreme
Sosyal ağlarda paylaş

ozi sen charlari satip kose olurken biz burada alinteri ile char oynayip para yapiyorduk :))) merak etme acta degilim :) exalted olana kadarda ac dolasamayacam :) 572 tane 20 lik rune lazim :) yardimlarinizi bekliyorum :))))[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion

THE WOLF BROTHERHOOD

[Bu mesaj jonywayt tarafından 11 Ekim 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bl ye gel onuda gorurusun :) gecen zg ye girdir bir pala geldi dwarf woman oyunda gordugum ilk dwarf woman paladindi :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion

THE WOLF BROTHERHOOD

[Bu mesaj jonywayt tarafından 11 Ekim 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
damdaki_kedi, 11 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
ben hep merak etmısımdır,kadın paladın oluyormu*hiç rastlamadım kadın palaya,olmuyormu yoksa kımse secmıyormu

benim palam dişi :D cok seksi kendileri mcde guild uyelerini motive ediyom :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

ahah siz benim human mage i görseniz aşık olursunuz lol bende nasıl bu kadar taş oldu anlamadım.hordelar kesmiyor hatta kiss atıyolar,lol:D
simdi bastan kasamıcam mecbur oynayacaz.
keşke male char acsaydım dedigimde lvl 27 diydim,gözüm kesmedi bastan kasmayı,ama hatun feci valla

BL alliance-Nonserviam[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

bende male char açtım diye pişmanım yahu. bütün gün goril gibi bi kroyu izlemek hiç hoş deil :P[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
damdaki_kedi, 11 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
ben hep merak etmısımdır,kadın paladın oluyormu*hiç rastlamadım kadın palaya,olmuyormu yoksa kımse secmıyormu

The mealstromda kadın paladin var.. Rank 14.. ismi Hope.. full epic set.. zaten rank 14 weap da aldı.. walla uber bişi dicem.. gıpta edioz ona :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...