jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 simdi ben ne epic almak istiyorum ama daha friendynin ortasindayim. soyle bir cakallik ise yariyormu acaba simdi exalted olan bir ne arkadas epici alip binmeden bana verebilirmi :) ise yarar mi :) bildigim kadari ile binmedigin surece soul olmuyor :))[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 NE epic mount'u icin kasiyorsan onemli olan mount'u almandan ote,exhalted reputation ile Frostsaber Riding skillini ogrenebilmen. Ayrica dedigin cakallik ise yaramiyor,her Turk'un aklina gelmis bir dusuncedir o.Her ne kadar mount'lar Binds on Used olsa da hic rastlamadim boyle bir seye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 "This item can not be traded." , hakkını vererek kasıcaksın , çaresi yok :P[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 :PPP tesekkur :)))[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 çakal jony.. sen aç karnını doyur ne epic i :D:D:D:D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mount kullanılmadığı sürece trade edilebiliyor. Yukarıdaki yöntem ucuz mount için sık kullanılmış bir yöntem.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 laaak[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alyy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 mount u alabilir ama sen sürmeyi exalted olmadan almazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 herhangi birisine aldırabilirsin mountu fakat gerekli olan skilli öğrenmek için exalted olmak lazım dolayısıyla aldırmanın bir anlamı olmaz sanki[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD (Bladefist-WoWEU) Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 mountu almak için egzaltıd olman lazım mounta binmek için exalted olman lazım mount...exalted m...e... son 3-5 cevap bole yalnız aynı şey sölenmiş adama salak muamelesı yapmışınız yaw[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Supreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 mountu almak deil sorun olan sorun olan riding skillini orenmek bi donem pvp rankden gelen indirim icin millet pvp rankşli insannara aldırıyodu epicleri duzelltiler onu[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ozi sen charlari satip kose olurken biz burada alinteri ile char oynayip para yapiyorduk :))) merak etme acta degilim :) exalted olana kadarda ac dolasamayacam :) 572 tane 20 lik rune lazim :) yardimlarinizi bekliyorum :))))[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) [Bu mesaj jonywayt tarafından 11 Ekim 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ne NE mountu sen paladinsin azuahahh hiç bi paladinin kaplan alma sevdalısı olduunu duymadım mis gibi paladin mount dururken[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bl ye gel sen bi kac kiside var :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 "/godmode on" yazın ölümsüz oluosunuz[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ölümsüz olma isteğim yokki :) sadece oyun gozume guzel gozuksun yeter :) . mesela neden woman acmadım dıye dusunuyorum :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben hep merak etmısımdır,kadın paladın oluyormu*hiç rastlamadım kadın palaya,olmuyormu yoksa kımse secmıyormu[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bl ye gel onuda gorurusun :) gecen zg ye girdir bir pala geldi dwarf woman oyunda gordugum ilk dwarf woman paladindi :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) [Bu mesaj jonywayt tarafından 11 Ekim 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 biri bulursa pastelesinde görelım:)bizim orc shamanlar okadar cırkınkı sanırım kımse ıstemıyor shaman acmayı oyuzden az sayıdalar,belkı palalardada bayanlar cok cırkın oluyordur[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yaparim tamam ama human bayanlari guzel oluyor. fakat benim askim bir adet ud woman canim benimm :))) koyarim aksam resmini :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: damdaki_kedi, 11 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: ben hep merak etmısımdır,kadın paladın oluyormu*hiç rastlamadım kadın palaya,olmuyormu yoksa kımse secmıyormu benim palam dişi :D cok seksi kendileri mcde guild uyelerini motive ediyom :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ahah siz benim human mage i görseniz aşık olursunuz lol bende nasıl bu kadar taş oldu anlamadım.hordelar kesmiyor hatta kiss atıyolar,lol:D simdi bastan kasamıcam mecbur oynayacaz. keşke male char acsaydım dedigimde lvl 27 diydim,gözüm kesmedi bastan kasmayı,ama hatun feci valla BL alliance-Nonserviam[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende male char açtım diye pişmanım yahu. bütün gün goril gibi bi kroyu izlemek hiç hoş deil :P[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: damdaki_kedi, 11 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: ben hep merak etmısımdır,kadın paladın oluyormu*hiç rastlamadım kadın palaya,olmuyormu yoksa kımse secmıyormu The mealstromda kadın paladin var.. Rank 14.. ismi Hope.. full epic set.. zaten rank 14 weap da aldı.. walla uber bişi dicem.. gıpta edioz ona :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben varim otesi mi var :D ne epic mounta bende kasiyorumda her gun raidden sonra 10gold tamir parasi odiyince kosede biriktiricek param kalmiyor cloth user olmama ramen :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar