Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu bölüm kapatılsın!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nazar etme ne olur calish seninde olur...[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
evet motor zegnayada bole bi alanda alan yetkilisi olmak yakısırdı

zegna 2 tamgazzzzzzzzzzzzzzzzzz[hline]Konhart 50 necro abl exal
mosqi 40 infil alb exal
Mesaj tarihi:
Lam ben de topici gördüm tam başlıycaktım saymaya ahuahuha[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
said:
Ouz_UFO, 06 July 2003 22:26 tarihinde demiş ki:
Lam ben de topici gördüm tam başlıycaktım saymaya ahuahuha[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

üzmeyin adamı işte
Koymayın MC LAREN RESMİ FERRARİ RESMİ
ALAMAYAN VAR GÖREMEYEN VAR AÇ OLAN VAR[hline]Mixed Website
[email protected][/b][/i]
Mesaj tarihi:
abijim alamadıımı görmiim olayı "kedi-mundar ciğer" olayı deil de ne :P yazıkmış peh... Kendi kendini üzeceğine kendini kontrol etmeyi öören, başkalarının zevkini engellemeye kalkma :-P[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Prawa ben Doğan görünümlü Şahin alcam :D almayan .bne olsun[hline]Mixed Website

TheSilver Bir zamanlar Dediki ;
sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye.

Mesaj tarihi:
said:
hella, 07 July 2003 17:10 tarihinde demiş ki:

Bi smiley kadar olamadıkk =P[hline]G-power a.k.a gehena

smiley güzelmiş ehuehueh pontiac :)[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
dünyada hala lada var ı be vay anasını bizim 8 yıl önce vardı ladamız o zamanlar onun distiribitörü çelik motordu bende bu arabaların motoru çelikten zannederdim millete hava yapardım bizim arabanın motoru çelik die hey gidi günler hey...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki:
önemli olan boyu değil işlevi

Mesaj tarihi:
lada aslinda ii bile sayilabilir park ettin diyelim cikamiorsun okuzun teki girmis dibine direk tamponla girisiorsun bisi olmuor senin arabaya guzel guzel cikiorsun. Hem ladalar baya az yakan arabalar o yandanda iidir ama teknolojisi eski oldugu icin biraz sorun yaratabilior. Direksiyonu hidrolik degildir bayabi kulfettir o direksiyon ama alternatif bir vucud gelistirme olayi olarak bakarsan pek kafana takmiyabilirsin. Neyse ii arabadir ii :)[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Mesaj tarihi:
said:
Zegna, 06 July 2003 15:43 tarihinde demiş ki:
lol :)[hline]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc

ya avatara bak :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Mesaj tarihi:
said:
Loras, 17 July 2003 03:05 tarihinde demiş ki:
lada aslinda ii bile sayilabilir park ettin diyelim cikamiorsun okuzun teki girmis dibine direk tamponla girisiorsun bisi olmuor senin arabaya guzel guzel cikiorsun. Hem ladalar baya az yakan arabalar o yandanda iidir ama teknolojisi eski oldugu icin biraz sorun yaratabilior. Direksiyonu hidrolik degildir bayabi kulfettir o direksiyon ama alternatif bir vucud gelistirme olayi olarak bakarsan pek kafana takmiyabilirsin. Neyse ii arabadir ii :)[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies

abi resmen polyanalık değil de nedir bu?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Mesaj tarihi:
Arabacı hareket engellenemez!!! (ehuhe Rage against the machine yan etkileri :P)

Bu topici uplamayın kardeşim moral bırakmıyognus... (ben uplamadım :P tepedeydi zaten)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
haklısın[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
  • Yeni Oluştur...