Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Ya koyuyorlar resimlerini güzel arabaların sonra bakıyoruz ağzımızın suyu akıyor arabalara baka baka üzülen biz oluyoruz Kapansınn bu bölüm[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ehue doru walla resim koyma olmasın yada[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Nazar etme ne olur calish seninde olur...[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 evet motor zegnayada bole bi alanda alan yetkilisi olmak yakısırdı zegna 2 tamgazzzzzzzzzzzzzzzzzz[hline]Konhart 50 necro abl exal mosqi 40 infil alb exal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Gaztelerde de manken resimleri filan var ama hiç gazteler kapansın demiyon praw :) Nasolsa hiç işin olmaz & olamaz ehu..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 saçmalamayalım ve saçmalayanları uyaralım (bknz. blaq)[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Lam ben de topici gördüm tam başlıycaktım saymaya ahuahuha[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Ouz_UFO, 06 July 2003 22:26 tarihinde demiş ki: Lam ben de topici gördüm tam başlıycaktım saymaya ahuahuha[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) üzmeyin adamı işte Koymayın MC LAREN RESMİ FERRARİ RESMİ ALAMAYAN VAR GÖREMEYEN VAR AÇ OLAN VAR[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: bLaQ, 06 July 2003 21:21 tarihinde demiş ki: Gaztelerde de manken resimleri filan var ama hiç gazteler kapansın demiyon praw :) ..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- e her gece biriyle olunca kapansın kapanmasın kimin umurunda ki[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 abijim alamadıımı görmiim olayı "kedi-mundar ciğer" olayı deil de ne :P yazıkmış peh... Kendi kendini üzeceğine kendini kontrol etmeyi öören, başkalarının zevkini engellemeye kalkma :-P[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Praw bi mesaja araLıkLı oLarak çeLi$en cevapLar vermen iLginç :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Bi smiley kadar olamadıkk =P[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 prawler kardeş kendisi samaralarda gezicek bakıyo fıstık gibi arabalar üzülüyo tabi :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 onu da alabilsek iyidir[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Prawa ben Doğan görünümlü Şahin alcam :D almayan .bne olsun[hline]Mixed Website TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bende bis alacam ehueh[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: hella, 07 July 2003 17:10 tarihinde demiş ki: Bi smiley kadar olamadıkk =P[hline]G-power a.k.a gehena smiley güzelmiş ehuehueh pontiac :)[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: BabacumMostors, 10 July 2003 03:46 tarihinde demiş ki: bende bis alacam ehueh[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart sığmazsın ki[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 dünyada hala lada var ı be vay anasını bizim 8 yıl önce vardı ladamız o zamanlar onun distiribitörü çelik motordu bende bu arabaların motoru çelikten zannederdim millete hava yapardım bizim arabanın motoru çelik die hey gidi günler hey...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 var tabii ki lada hala kullanılıyor ve az çok idare eder sanırım ilk ehliyet arabsı olarak fena sayılmaz çok odun ama olsun[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 lada aslinda ii bile sayilabilir park ettin diyelim cikamiorsun okuzun teki girmis dibine direk tamponla girisiorsun bisi olmuor senin arabaya guzel guzel cikiorsun. Hem ladalar baya az yakan arabalar o yandanda iidir ama teknolojisi eski oldugu icin biraz sorun yaratabilior. Direksiyonu hidrolik degildir bayabi kulfettir o direksiyon ama alternatif bir vucud gelistirme olayi olarak bakarsan pek kafana takmiyabilirsin. Neyse ii arabadir ii :)[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: Zegna, 06 July 2003 15:43 tarihinde demiş ki: lol :)[hline]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc ya avatara bak :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: Loras, 17 July 2003 03:05 tarihinde demiş ki: lada aslinda ii bile sayilabilir park ettin diyelim cikamiorsun okuzun teki girmis dibine direk tamponla girisiorsun bisi olmuor senin arabaya guzel guzel cikiorsun. Hem ladalar baya az yakan arabalar o yandanda iidir ama teknolojisi eski oldugu icin biraz sorun yaratabilior. Direksiyonu hidrolik degildir bayabi kulfettir o direksiyon ama alternatif bir vucud gelistirme olayi olarak bakarsan pek kafana takmiyabilirsin. Neyse ii arabadir ii :)[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies abi resmen polyanalık değil de nedir bu?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Arabacı hareket engellenemez!!! (ehuhe Rage against the machine yan etkileri :P) Bu topici uplamayın kardeşim moral bırakmıyognus... (ben uplamadım :P tepedeydi zaten)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 haklısın[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar