Zep Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: bLackcha0s, 11 Ekim 2005 12:03 tarihinde demiş ki: İhaleye giriyorlar kazanan taraf vuruyor davula [signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 keşke bütün davulcular para için gelse, alamayınca da hiç çalmasalar :) benim saatim var alarmım var mecbur muyum davul sesi ile uyanmaya lol zaten 5 sene bandoda çalmışım anasını ağlatana kadar...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Silmarwen, 11 Ekim 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Aslında biraz daha eğlenceli bişiler yapmak lazım. Mahallenin ortasına ses sistemini kurup Bass Gitarlara abanmak gibi filan. Güzel olur yani =) Dave Lombardo ramazan davulcusu olsun camın önünde solo atsın bence.[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Menkalinan, 11 Ekim 2005 11:38 tarihinde demiş ki: bildiniz gibi ramazan davulcuları eskiden ramazan sonunda gelip para isterlerdi... ve bu süre icindede hergün gelir davul calarlardı.. bu sefer rrramazanın 2. günü bizim davulcu geldi adam bütün mahalleyi gezmiş filan herkesten ve bizden para istedi işte "ben mahallenizin davulcusuyum biraz para werin " filan neyse biz para filan wermedik tabi .. abi ertesi aksam we diyer aksamlar herif ortadan kayboldu yok davul calan filan ne iştir anlamadım bi türlü eskiden insanlar en azından hakettikleri parayı isterlerdi... sizlerle paylaşmak istedim... hikaye güzel de ben imzana bittim hakkaten şu var 80's HARD&HEAVY ROCKS!!!! sex drugs n r'n'r şarkısı vardı ya =)[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=mike+portnoy+un+ramazan+davulcusu+olmasi[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ee menkalinan davulun sesi uzkatan hos duyulur ... :-P ne alakaysa[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya ben 15. katta oturuyorum ne davul duyuyorum ne başka birşey ama her ramazan sonu gelip para istiyorlar :P hoş kapıyı ben açarsam vermiyorum da yani ne blim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bizim buradaki 3 de başlıyor çalmaya[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar