Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

davulcu...

Menkalinan

Öne çıkan mesajlar

keşke bütün davulcular para için gelse, alamayınca da hiç çalmasalar :)

benim saatim var alarmım var mecbur muyum davul sesi ile uyanmaya lol
zaten 5 sene bandoda çalmışım anasını ağlatana kadar...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silmarwen, 11 Ekim 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
Aslında biraz daha eğlenceli bişiler yapmak lazım. Mahallenin ortasına ses sistemini kurup Bass Gitarlara abanmak gibi filan. Güzel olur yani =)

Dave Lombardo ramazan davulcusu olsun camın önünde solo atsın bence.[signature][hline]Shattered hope became my guide,
Pain and grief my friends...

In Flames We Trust.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Menkalinan, 11 Ekim 2005 11:38 tarihinde demiş ki:
bildiniz gibi ramazan davulcuları eskiden ramazan sonunda gelip para isterlerdi... ve bu süre icindede hergün gelir davul calarlardı..

bu sefer rrramazanın 2. günü bizim davulcu geldi adam bütün mahalleyi gezmiş filan herkesten ve bizden para istedi işte "ben mahallenizin davulcusuyum biraz para werin " filan neyse biz para filan wermedik tabi .. abi ertesi aksam we diyer aksamlar herif ortadan kayboldu yok davul calan filan ne iştir anlamadım bi türlü eskiden insanlar en azından hakettikleri parayı isterlerdi... sizlerle paylaşmak istedim...

hikaye güzel de ben imzana bittim hakkaten şu var
80's
HARD&HEAVY ROCKS!!!!

sex drugs n r'n'r şarkısı vardı ya =)[signature][hline]Can you put a price on PEACE?
For Those About to Rock... We salute you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...