Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 tıp fakultesınde okuyan arkadaslar ya bu tıbbı bıo nasıl ezberlenır yardım edın lutfen.... delı gıbı not tutturuyo hoca anlamdğım bisuru latınce terım war nasıl çalısabılırım onerılerınızı beklıorum bı de benden buyuk arkadaslar bu tıbbı ıstatıstık nedır? nekadar onemlıdır? yardımlrınız için saolun şımdıden..[signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bilmiyorum bizde öyle dersler yok klasik eğitimde veriyolarmış arkadaş görüyor mesleksel ing diye bieşy var onu çok sıkı tut anlarsın valla anatomideki çoğu kelimeyi gösterdiler ilk mesleksel ingde pek zor olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 meslekı ıngle terımlerı halledebılrım yanı. saol yıne de![signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yaw nereye gıttı bu tıpçılar gıdecek benım topıc yardım pls[signature][hline] bırakıp bırkenara yasanan herseyı , atıyorum kendımı gecelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 famy senin bölüm ne ?[signature][hline]Oynayalim.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 tıp fak.[signature][hline] bırakıp bırkenara yasanan herseyı , atıyorum kendımı gecelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Offf Allah kolaylık versin. Bnm abim Çapa mezunu da biraz biliyom zorluklarını...[signature][hline]Oynayalim.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 saol ya walla zor[signature][hline] bırakıp bırkenara yasanan herseyı , atıyorum kendımı gecelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Tıbbi istatistik bi halta yaramaz.. "ya bu integral ne işimize yarayacak hayatta" gibi bişey değil, ciddi ciddi bi halta yaramaz yani.. Latince zor geliyorsa tıbbi sözlükten latince kelimelerin gerçek manalarına bak.. daha kolay akılda kalır.. "styloid proses" in ne olduğunu ezberlerken "stylus"un latincede kalem olduğunu, styloidin de dolayısıyla "kalem benzeri" olduğunu bilirsen zaten kafatasındaki bu çıkıntıya da bakarsan hakkaten ince uzun kaleme benzeyen bir çıkıntı olduğunu görürüsün.. Yani en azından bende işe yaradı.. Tıbbi biyolojiyi ezberleyeceksin maalesef.. En kolay yolu da tıbbın hemen hemen her yılında olduğu gibi derli toplu özetler çıkarmak.. Hatırlaması zor şeylerin yanına resim çiz ya da hatırlatacak birşeyler yaz.. "sterkoralis" diye bir mantarı ezberlemek için " abicim bu mantar öyle bir enfekte eder ki ster kor adamı" diye aklından geçir felan.. Böyle böyle kasacaksın işte dostum.. Biz böyle kasmıştık.. şimdi radyolojideyiz..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallofahero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 inşallah bugun tıbbi istatiski gorecez gorunce solerim sana nasıl bişey oldugunu.tıbbi biyoya gorunce sadece hucre gorduk ama baya ayrıntılı bişi ders notlarını bul bi yerden muhtelemen fakultenizin orada bi kitapçı vardır.Seni çok iyi anlıyorum bende tıp fakultesindeyim ve senin gibi ilk yıldayım(yanlış tahmin ediyorsam özür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ezberrrrrrrrrrr. dsi,adsfskdflşerwı jpş32refkln nefret ederim tıpla alakam yok ama içimde kalmasın dedim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 işte böyle dersleri isteksiz olarak gören insanlar bir gün karşımıza doktor olacak gelecek, insan hayatını emanet edicez. yazık..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: thelegbra, 11 Ekim 2005 12:50 tarihinde demiş ki: işte böyle dersleri isteksiz olarak gören insanlar bir gün karşımıza doktor olacak gelecek, insan hayatını emanet edicez. yazık.. isteksız olduğumu kım soledı kı? cok sewıorum we ısteyerek gırdım tıp fakultesıne... sadece cıdden zor we bılgı almaya calışıyorum daha ıı olabılmek için... sağlınızı bızım gıbılere emanet etsenız keşke...[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 throndor coook tesekkurler ılgılendığın için dedıklerını deneyecğim umarım benım de işime yarar...[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: fallofahero, 11 Ekim 2005 10:42 tarihinde demiş ki: inşallah bugun tıbbi istatiski gorecez gorunce solerim sana nasıl bişey oldugunu.tıbbi biyoya gorunce sadece hucre gorduk ama baya ayrıntılı bişi ders notlarını bul bi yerden muhtelemen fakultenizin orada bi kitapçı vardır.Seni çok iyi anlıyorum bende tıp fakultesindeyim ve senin gibi ilk yıldayım(yanlış tahmin ediyorsam özür) doğru tahmın!! ılk yılımdayım saol ayrıca bakıcam kantıne.ama bazı tıkky hocalar wermıomus kantıne falan bakıcaz basımızın caresıne artık başarılar sana da gorusmek uzere...[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallofahero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: thelegbra, 11 Ekim 2005 12:50 tarihinde demiş ki: işte böyle dersleri isteksiz olarak gören insanlar bir gün karşımıza doktor olacak gelecek, insan hayatını emanet edicez. yazık.. Bak kardes lafını bil de konuş eminim ki tıp fakultesinde okusan anlardın bilmediğin konularda yorum yapma ok?Boyle konuşarak kendi düzeyini gösteriyorsun....... [Bu mesaj fallofahero tarafından 11 Ekim 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallofahero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Famy, 11 Ekim 2005 12:59 tarihinde demiş ki: said: fallofahero, 11 Ekim 2005 10:42 tarihinde demiş ki: inşallah bugun tıbbi istatiski gorecez gorunce solerim sana nasıl bişey oldugunu.tıbbi biyoya gorunce sadece hucre gorduk ama baya ayrıntılı bişi ders notlarını bul bi yerden muhtelemen fakultenizin orada bi kitapçı vardır.Seni çok iyi anlıyorum bende tıp fakultesindeyim ve senin gibi ilk yıldayım(yanlış tahmin ediyorsam özür) doğru tahmın!! ılk yılımdayım saol ayrıca bakıcam kantıne.ama bazı tıkky hocalar wermıomus kantıne falan bakıcaz basımızın caresıne artık başarılar sana da gorusmek uzere... Önemli değil!Bu arada tıbbi istatistki bugun gorduk neden sonuç falan onları işledik mantıka girdik işin sonunda ama karısacak gibi.Bak fakultenizin civarında kitapçı yokmu fakulte civarındakiler tıp notları satıyor.(ben kendiminkinden biliyorum)Oralardan alabilirsin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 eet ya bı arastırma daha yapıyım belkı bulurum cok saol buarada yardımcı oldğn için ... senın unı ne?ozelden de atabılırsın ıstersen[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar