Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vince (the pince) CARTER

DrFuNK

Öne çıkan mesajlar

said:
AthleT, 09 Ekim 2005 15:17 tarihinde demiş ki:

Ehm Ehm :)
abi bu tresimden sonra ne desek boş bide not nba 2006 dan aklıma geldi sizce hangisi daha ağır samç özelliği mi yoksa pointer mı[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Sosyal ağlarda paylaş

edik : Pardon ya ben 2oo6 oynamadım ? :( Nasıl güzelmi?
[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.

[Bu mesaj AthleT tarafından 09 Ekim 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yetenekli bi oyuncu ama kobe,tmac,LeBron kadar değil..

ha smaç olarak belki bu 3 oyuncudan iyi ama smaçla maç kazandırılmıyor. mslf 2 hareket yaparsın belki seyirci etkilenir ama rakip takım değil.[signature][hline]Goin to work , Every night

Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 09 Ekim 2005 17:20 tarihinde demiş ki:
edik : Pardon ya ben 2oo6 oynamadım ? :( Nasıl güzelmi?
yok bea o kadar güzel deil belli bi süre sonra bayıyor hiç bi yenilik yok[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Sosyal ağlarda paylaş

Oynadım bugün cafede.!
Eskiden yeni NBA çıktımı 5-6 saat oynardık. Bu pek sarmadı, iyi yapmı$lar fakat beklediğim $eyler yine yok
Bkz ; Çizgiden top çevirme, Adam üstünden smaç, Smaca blok. bu olayları göremedim. Eskisini kopyalamı$lar gibi.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 10 Ekim 2005 19:33 tarihinde demiş ki:

:)
nelsonın yerinde olmak istemezdim:Deet haklısınız oyun biraz c/p gibi olmuş ama bazı değişiklikler var mesela artık faul oldu mu adamlar şutlarıda sallıyor kobe bana öyle 3 lük sokdu +1 4 oldu bide top çalmak çok mu kolay yoksa bana mı öyle geliyor ve charlotte la lakers a 30 sayı fark attım all star da yani[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Sosyal ağlarda paylaş

beyler nba bir şow ligi. bi adamın macı ciddiye alması beni sinirlendirior. lebron ii bi oyuncu. ama estetik deil. bu arada 2.60 zıplayan adam koşarak havaya zıplamıo sadece bel sewiyesi 2.60 da oluor. bunu ciddiye alın. ve o adam 1.98 ve yaklaşık 100 kilo olsa asla sıçrayamaz o kadar. Carter ın bi roportajında sormuşlar 'smaç yarışmasına katılacakmısınız, rakipleriniz hakkında ne düşünürsünüz' die. cewap şu 'benden coık daha fazla zıplayan olabilir ama bnm yapacaklarımı kimse yapamaz.'bende kesinlikle katılıorum. çünkü carter smaca yeni bir boyut getirdi. o sakat haliyle 2005 all-starda vurduğu un-look panyalı smacıda bunu gösterio zaten. T-mac lebron yada kobe onu yapabilrmiydi.[signature][hline]'I Love This Game'
Sosyal ağlarda paylaş

Oynadıkça ke$fediyoruz. Gayet güzel oyun hiçte öyle demeyin. Severek oynuyoruz. Multi çevirebiliriz her an (:
Adam üstünden smaç var. Paslarda deli :)
Ne diyelim daha.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

Sosyal ağlarda paylaş

yaa nba 2006 beni baydı şahsen daha cmrtesi aldım haa v.c kraldır hoşdur ama asla bi tane deildir shaq bi tanedir ama v.c gibi 5-10 tane adam vardır(5 tane 10 abartı oldu)[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...