DrFuNK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 işte nba in en spektüler ve beğenilen oyuncusu(kanıtı olarak nba all star maçı oylamalarına bakabilirsiniz). inanılmaz sıçrama yeteneğine sahip, yaptığı smaçlarda altında kalmayan basketbolcu bulunmayan bir oyuncu. ayrıca skorerliği ve ürettiği smaç dışı inanılmaz sayılarla benim için jordan'dan bile daha önde olan oyuncu. ayrıca şut atamıo diyenler için bir yarıda en fazla 3 lük sokma rekorunu elinde bulunduran bir skorer(2000 playoff yarı finalinde phila ya atmıştı). size yaptığı bir smacı anlatmak istiorum. 1999 yılına bir indiana maçında sol dipte topu alıor ve akılalmaz bir crossoverla Croshere'i geçior. müthiş bir hızla dip çizgiden potaya yaklaşıor. ve smaç için uçuşa başladığında Dale Davis(2.12) ve Jeff Foster(2.10) blok için şıçrıolar. ama carter havdayken topu aşağı doğru çekip 2 uzunun arasından geçior ve kafasının arkasından inanılmaz bi ters smaç yapıor. daha fazlası için benden Cartewr videoları temin edebilirsiniz. [email protected][signature][hline]'I Love This Game' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Vince(V.C)(half man half imazing)Carter *carter formasına bakar ve hayallere dalar*[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone [Bu mesaj NoS tarafından 02 Ekim 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Katılıyorum ama Michael Jordan'dan daha iyi olamaz bende bi jordanın şutunu anlatiim; Michael Jordan kendi sahasından topu çıkardı son saniyeler oynanıyordu..Jordan tam faul çizgisine geldi sıçradı şutunu atmak için Jordanın sağından gelen adam blok vurmak için sıçradı,Jordan'ın sağından gelen adam blok vurmak için sıçradı yere indi fakat jordan hala havada ve adam blok basmak için sıçradı adam düştü yere daha sonra jordan şut attı düşünün artık adam hırsından nasıl sıçramış... Geleyim Vince Carter'a; Gerçekten çok güzel sıçrama yeteneği var ben bi ara bi dergide okumuştum.En çok sıçrayanlar die bişey yapmışlar 1. sırada Vince carter vardı ve ne kadar sıçradığını yazmışlar bir anda inanamadım tam 1.10 cm sıçrıyormuş adam ölçmüşler..INANILMAZ!![signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 1.10 mu ben 60 cm zıplıyorum koşarak:([signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone [Bu mesaj NoS tarafından 02 Ekim 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Valla ben tam olarak olcmedim ama ben 82 cm sıçrıyorum ne kadar doru bilmiyorum ama olsa olsa 5 cm farkeder yani baya ii sıçrıyom anladığınız :D[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 air canada bence o kadar yetenekli olmasına iyi bir oyuncu değil.[signature][hline]"Goin" to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Anlamadım Rush ?[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Rush, 02 Ekim 2005 22:12 tarihinde demiş ki: air canada bence o kadar yetenekli olmasına iyi bir oyuncu değil. saçma[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 rush şunu demek istemiş. yeteneklerini oyuna, takıma yansıtamıyo ki ben de aynı kanıdayım. yansıtabilse şimdiye kadar çoktan hak ettiği değeri bulurdu. ama bulduğu tek değer, tam şov adamı olduğundan neredeyse her all-star'da oylamada birinci gelmesi.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 @rush:Carter lige basladıgında next jordan olarak gosterılıyordu.2000 senesıne gelındıgınde ıse lıgın en onemlı 2 3 oyuncusundan bırıydı.Sora cok cıddı sakatlıklar gecırdı.Bu sakatlıklardan sonra eskı Carter olamadı.New Jersey e transfer olduktan sonra takımı sırtlamasıyla benı epey sasırttı gercı ama yınede bence Kobe,T-mac kadar yeteneklı degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Vince Carter ın kariyeri Kariyer ortalaması 23.9 kı bu gayet ıyı bır ortalamadır.Ki karıyerınde cok uzun sure sakat kalısı da vardır.Zaten 2002-2003 sezonunda ortalamasının anıden 20 ye falan dustugunu goreceksınız. Ayrıca bu sene NewJersey ı playoff lara cıkaran adamdı.Toronto yuda playofflara cıkarıyordu zamanında.Bu adam nası yeteneklerını sahaya yansıtamıyo anlayabılmıs degılım... [Bu mesaj Odim tarafından 03 Ekim 2005 10:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Dipnot : Dünya Yüksek Atlama Rekoru : 2.60 :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 dipnot:ohaaaaa o adam harlemde galiba[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Hayır o adam atlet :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bende vince 'in bir sürü videosu var. 2000 yılında NBA tarihinin en iyi 2 smaçını asla değişmem zaten adam havada dans ediyor :) 2000 Olimpiyatlarında Fransız 7'2' lik bir adamın (adını unuttum videoda da gözükmüyor) üstünde smaçı basışı. Adam balerin :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 O video zaten sahane bı sey.Carter oyle bı zıplıyorkı 7.2 lık adamın kafası Carterın bacaklarının arasında kalıyo falan sora da basıyo :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 siz de adamı jason richardson yaptınız..o kadar da diil..[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 o kadar canım,o kadar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 jason'dan daha iyi bence[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Jacabo sölemek istediklerimi sölemiş.Şov adamı işi gücü hareket takım oyunu oynamıyor bu sene playoff konusuna gelince sadece 1 maç kazandırdı o da geri çekielrek attığı son saniye şutu yanılmıyorsam.bu sene netsi playofflara Kidd çıkardı.Ama carterda katkıda bulundu. kötü oyuncu demiyorum.İyi oyuncu ama nbade en iyi oyuncular sıralamasında ilk 10 a giremez.[signature][hline]"Goin" to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 jason la vince in kariyerini karşılaştırmayın bile bence haa samç olarak bence j-rich ama adam bi kez bile play off yapamadı galiba(bu sene yapcak ama)[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 vince carter inanılmaz bi adam bence.. ben ne zmn maçlarını izlesem topu hep onun elinde görmek istiyorum.. top eline gelincede ne yapacak diye ekrana yapışıyprum..acaip yaratıcı smaçları var ve çok çevik..3 4 kişinin arasından smaç basabilen nadir basketbolculardan.. air canada..:)[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Carter çok duygusal o yüzden çok saçmalayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ehm Ehm :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal| Mail | : [email protected]| Radio | : Wj ErgenekoN| Forum | : InsightInsight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 2.60 olayını hayal ediyorum da.Adam zıplayarak halil ibrahimi yarım metre geçiyo yani ayakları halil ibrahimin kafasının 40 cm üstünde duruyo.İmkansız gibi geldi bi an...[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar