LoskobordoS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Artık Minibuse Binmektende Korkar Oldum Yuh Diyorum Boylesine Cesarete Her Zamanki Gibi Okuluma Gitmek İcin Minibuse Bindim Minibus Hınca Hınc Dolu Soradan Minibuse Ustu Bası Guzel 2 Adam Bindi Yanımda Durdular Okul Cantamın Fermuarı Acıktı Elini Cantama Attıgını Zannettim Yok Dedim Yanlıs Anlamısımdır Bi On Dakka Gecti Adam Elini Gene Cantama Attı Ben Napıyosun Sen Dememle Bıcagı Cıkarttı Rasgele Yaşlı Bi Adama Sapladı O Andada Caminin Onunden Geciyorduk Galiba Unlu Biri Olmus Trafik Sıkısık Polisler Wardı Guvenliigi Salayan Bide Trafigi Yoneten PolislerWardı Adamlar Bıcakladıkdan Sora Minibusden İndi Kacmaya Basladı Bi Sure Sora Yakalandılar Adamm Bıcaklamalarına Ramen Polis Serbest Bıraktı Elini Kolunu Sallaya SallayaGitti Ben Buna Yuhh YuH Yuh Diyorum Hem Ramazan Ayındayız Korkmadan O Kadar Kişinin Arasında Hırsızlık Yapmak Adam Bıcaklamak Ve Elini Kolunu Sallaya Sallaya SerbestKalmak İnsan Canı Bu Kadar Mı Ucuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 e yuh :D bide gecmis olsun[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum [Bu mesaj Anelor tarafından 11 Ekim 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 SaoL Kardes Neyseki Bıcaklanan Ben Degildim Ama Genede Uzucu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ohaaa dağdan inmişler kış yaklaşıyo tabii[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 harbiden yuh yani hee...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kolpa gibi geldi hadi hayırlısı geçmiş olsun[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 oha çok açık sözlüsün mike :D Neyse kardeş sana da geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 valla sokaklarda her türlü suç işleyenlerin tutuklanmadan hemen aramıza geri dönmeleri nası bi mantık anlayamıorum[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Höh... İyi sallamış...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: LoskobordoS, 11 Ekim 2005 19:39 tarihinde demiş ki: İnsan Canı Bu Kadar Mı Ucuz? malesef evet.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 elektroşok lazım artık[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Mike, 11 Ekim 2005 19:59 tarihinde demiş ki: kolpa gibi geldi hadi hayırlısı geçmiş olsun olabilir he eger amacı post kasmaksa o da olabilir...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben inanırım. doğru da olabilir. 5 kuruş için herşeyi yapıolar.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bana da kolpa gibi geldi. zira sevmedim yazısını. ne o öyle her kelimenin ilk harfi büyük...[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bi minibüs insansınız polisin elinden alıp ağız kırsaydınız ya o dingilin[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ohaaa beee dedirtecek kadar olmu$..[signature][hline]When the rains comes falling! I'll freeze I'm so afraid,When things Start the flood me !!,I'll drown in seconds... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 oha gerçekse bu geçmiş olsun değilse şöle bi hakaret ve aşağılayıcı sözcük grubu söylicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 onların Allah...[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kafam girsin adalet sistemine[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: fede, 11 Ekim 2005 19:54 tarihinde demiş ki: ohaaa dağdan inmişler kış yaklaşıyo tabii ehehe :D +1[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 irençler gerçekten..oluyor böyle olaylar..üzgünüz..[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Başlığa oha dedim ben sadece ahaha[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Mike, 11 Ekim 2005 19:59 tarihinde demiş ki: kolpa gibi geldi hadi hayırlısı geçmiş olsun [signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 abi gerçek olabilir burası türkiye. Banada geçen gün izmirin en işlek caddelerinden birinde bıçak çektiler 5 milyon verdim kaçtım.[signature][hline]Goin to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar