Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivilceler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanma .

Belki benzamycin jel verir.O da piyasada yok.Gerçi bende var. :D
Cleocin - T lik bir problem oldunu sanmıyorum.Allerjik bir problem olabilir. Geçmiş olsun.[signature][hline]Oynayalim.Net
Mesaj tarihi:
said:
FesTivaL, 09 Ekim 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanma .

Belki benzamycin jel verir.O da piyasada yok.Gerçi bende var. :D
Cleocin - T lik bir problem oldunu sanmıyorum.Allerjik bir problem olabilir. Geçmiş olsun.
sen doktormusun?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Mesaj tarihi:
diğer topicte de gördümde doktor gibi soru sormuşsun ondan sordum.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Mesaj tarihi:
Allah korusun.Doktorların işi çok zor.Aman ha Oss ' ye girecekler , doktor olmak isteyenler , önce benle konuşun...Çok fazla doktor tanıdığım var . Hak ettiklerini bir türlü alamıyorlar.[signature][hline]Oynayalim.Net
Mesaj tarihi:
saolun arkadaşlar...
Aslında keşke amerikada yaşasaydım.Kesin o kadına dava açmıştım :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
hehehe horiblecik cok calısman lazım cok =)[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Mesaj tarihi:
gecti dimi gecti dimi?
inş gecmistir doktor ne dedi?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
bu kadar cabuk gececegini sanmıyorum. bir hafta içinde kesin geçer ama.[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

"Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!"
Mesaj tarihi:
Yeni doktordan geldim.
Kabukların geçmesi için bi krem bi de antibiyotik verdi.Çok ciddi bişey yokmus 1 haftaya geçermiş.
Bi de kan tahlili istedi,bi krem veriim sana hiç bişey kalmaz dedi.Sevindim :)
Aslında ilaçda yazıcakmıs ama ben bazı nedenler yüzünden ilaca mart ayında başlamaya karar verdim.
Neyse doktora gittim mutluyum.Yrn gidip yüzümü bu hale getiren kadına sövücem biraz :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
oley sevindim kotu bisi olmadigina =)
hadi gecmis olsuuuuun[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
"ankara horribleın yüzünü bozan kadını dövme zirvesi" yapılsın. bütün ankaralı patiler güzellik merkezini basıp, kadını tırmalasın[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

"Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!"
Mesaj tarihi:
said:
Mix, 10 Ekim 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
"ankara horribleın yüzünü bozan kadını dövme zirvesi" yapılsın. bütün ankaralı patiler güzellik merkezini basıp, kadını tırmalasın

+1 ;)
Saolun arkadaşlar gerçekten.Moralimi düzelttiniz...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 09 Ekim 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
@zezukka
o 1 hafta bnm için nasıl geçicek peki? :(

"Yarin okula gel" bi dolu dvd veriyim film manyağı olarak geçir bi haftayı :)[signature][hline]Peek-a-boo!
Mesaj tarihi:
sen bi yere kadar.

Bak suratım cillop gibiydi ki yanağımın üst tarafında 5-6 tane tüy vardı.Sen git veet sür oraya çok akıllıyım ya ve arkadaş saolsun gitsin bütün suratıma sürsün 2. gün alerji ol sen sonra sivilceden geçinme.şimdi sivilce delisi oldum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Mesaj tarihi:
iyi...demek ki bilmediğimiz şeyler sürmicez anladık bunu[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
  • Yeni Oluştur...