Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivilceler...

Horrible

Öne çıkan mesajlar

said:
FesTivaL, 09 Ekim 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanma .

Belki benzamycin jel verir.O da piyasada yok.Gerçi bende var. :D
Cleocin - T lik bir problem oldunu sanmıyorum.Allerjik bir problem olabilir. Geçmiş olsun.
sen doktormusun?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

diğer topicte de gördümde doktor gibi soru sormuşsun ondan sordum.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni doktordan geldim.
Kabukların geçmesi için bi krem bi de antibiyotik verdi.Çok ciddi bişey yokmus 1 haftaya geçermiş.
Bi de kan tahlili istedi,bi krem veriim sana hiç bişey kalmaz dedi.Sevindim :)
Aslında ilaçda yazıcakmıs ama ben bazı nedenler yüzünden ilaca mart ayında başlamaya karar verdim.
Neyse doktora gittim mutluyum.Yrn gidip yüzümü bu hale getiren kadına sövücem biraz :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

"ankara horribleın yüzünü bozan kadını dövme zirvesi" yapılsın. bütün ankaralı patiler güzellik merkezini basıp, kadını tırmalasın[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

"Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mix, 10 Ekim 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
"ankara horribleın yüzünü bozan kadını dövme zirvesi" yapılsın. bütün ankaralı patiler güzellik merkezini basıp, kadını tırmalasın

+1 ;)
Saolun arkadaşlar gerçekten.Moralimi düzelttiniz...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

sen bi yere kadar.

Bak suratım cillop gibiydi ki yanağımın üst tarafında 5-6 tane tüy vardı.Sen git veet sür oraya çok akıllıyım ya ve arkadaş saolsun gitsin bütün suratıma sürsün 2. gün alerji ol sen sonra sivilceden geçinme.şimdi sivilce delisi oldum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...