Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komşu Komşunun Wireless'ına Muhtaçtır.

adonis

Öne çıkan mesajlar

Okul oldu 9. sene. Anam başımda dırdırdırdırdır. İnternetimi beyin damarlarıma ufak laf darbeleri işkencesine maruz bırakma usulü ile kestirmeme neden oldu. Şimdi wirelessa komşulardan, -zararsız bi şekilde- sızma yöntemiyle giriyorum. Hangisi daha işkence karar veremedim. onada olabilecek maximum mesafedeyim sanırım. kesiliyo biçiliyo tırlatıyo zırlatıyo. Delirdim artık.

Yokmu bi yükseltici falan :))). şöle el yapımı falan? Sigara folyosundan çanak anten? Alimunyum folyodan çatal anten? Bildiğiniz sağlıklı yöntemler varmı acaba?[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

yapılır da hani pek uygun olmaz bence , mesela benim wireless ımdan otlansan pek hoşnut olmazdık açıkcası[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

uygun olmadığı kesin ancak bundan korunmak için basit bi şifre koymaları yeterli olacaktır.

Zaten şu an için geriye kalan tek çarem internet kullanmamak. uygunsuz davranmaktan daha zor geliyor şu an ayrıca zaten sömürmüyorum netlerini ufakcık acıcık ucundan kokluyorum.[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 09 Ekim 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
Niye çift konu?

afferım forum düzenini yine sağlamışsın.

Belli adam yollamış kesilmiş bağlantı tekrar yollamış.
bunu anlayamıyormusun ?
yok ama forum düzenini sağlamak lazım.Belki adın mod bölümünde gelecek vaad edenler arasında geçer.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Alakasız söylediklerin black orada soru soruyorum, farkın da değilsin.

Orada onu sormamın nedeni konuların arasın da tam 10 dakika var. Garip bi zaman, insanı düşündürüyor.
Bi kastım yok anlıyacağın... Birşey vaad etmeye çalışmıyorum.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 09 Ekim 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ehu güzel bir olay aslında ama yükseltici falan malesef yok.Eğer yan komşunuzsa duvar dibine yapış altsa kasayı yere yatay koy üstse yukarıya monte et

bende alıcam bi kablosuz yahu bide laptop olunca çok bomba olur[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Kullandığın wireless kart için modifiyeli sürücüler falan olabilir araştır tabi yinede bu tarz olayları onaylamıyoruz.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
matama, 09 Ekim 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
30$ a yukseltici antenler var.

hmm buna bi bakmak lazım.. tşk ederim.

Islak odun fikri pek hoşuma gitmedi. Islak odunla daha iyi çekeceğini sanmıyorum ama. Yinede bi denerim ^^

Yahu bi bakıma mecbur kalıyorum gibi. Aslında anlatmak tabiki zor ama ya internetsiz kalacam yada böle bi çare..... Ama yinede ufacık bile olsa download yapmıyorum. sadece paticik bi kaç site araştırma falan. hem gerekli araştırmalarıda yaptım 2 tane çekiyor 2 sininde aylık dl leri 500 mb :p . yazık yani o kadar para veriyolar :p[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
adonis, 09 Ekim 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
Okul oldu 9. sene. Anam başımda dırdırdırdırdır.

hmm...bu durumda ben olsam bilgisayarını 120 mm tanksavar topuyla uçururdum direk.bırak interneti kesmek.:horace:[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...