Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 arkadaslar lvl lerin en düşük oldugu server hangisidir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 cupher bende mage ksaıcam ama çevre yok ares rulazz :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 cypher ? xD orda herkezte item var ares de başlasan daha ii ordan[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Olsun senin gibi patiler yardım eder ona :-p[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 benim ? :D[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya chyper da 51 char war 2 3 tane ama fiyatlar we lvl ler uçmuş orda.bana ucuz we lvl lerin fazla yüksek olmadıgı bi server lazım. sizce nerde kasiim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 cypere gel ben kastırırım seni[signature][hline]Anne Aşığım--Sus Ben Sana Aşık Olunca Söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 gothic senn ırkın ismin ne cypher da?[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 x e gel x e 2 gün sonra oyunu bırakırsın :D:D:D[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 cypher da yardım edebilecek varsa banada etsin ırk karus daha yeni başladım lvl 30 olabildim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende c de başlıcam aralıksız kasıcam char oyundan çıkmayacak(2 kişiyiz)önce warrior sonra priest 1 ay sonra hazırım o zaman yardım edebilirim[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende var da human :D ama raptor gittikten sonra pek giresim gelmio[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 gothic ırk ne chyper da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 karus um beyler kasarız birlikte siz oturursunuz gerçi bende oturuyorumda neyse :D[signature][hline]Elveda Kişisel Bölümü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 gothic bende karus um. kasarmısın gelsem? online mısın suan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yok ben saat 2 ile 7 arası full online o kadar :D pc bozuk ondan evden giremiyorum[signature][hline]Elveda Kişisel Bölümü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 gothic ne zaman terk ettin olm sen ares i göremiyom seni oyunda kasardık azcık gelseydin ya zombilerde yatardık hepimiz sonra :P[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ÖGLEN 2 AKSAM 7 DİMİ? sana nası ulasabilirim_? msn werirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 cypher'dayım ben de yardım ederik ara sıra..[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 özeline asttım msn i[signature][hline]Elveda Kişisel Bölümü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar