malik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 harika müthiş şarkı.. arabesk damarlarımı kaynatıo valla, istanbul-pendik minibüs yolu gececi vitesçi tık tıkçı abileri nası özledim varyaa:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ilhan irem - konuşamıyorum:) (içimden geldi)[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 içimden bir şey geldi de töbeeee[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gitanzi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Yeni konu açmak istemedim, kusura bakmayın alakasız olacaksa. Deli gibi Müslüm Gürses dinliyorum 3 gündür. Küskünüm albümünü edindim bir şekilde ve her parçasında kendimi buluyorum. Bırakın benim de bir zamanlar hönkürdüğüm gibi arabesk söyledir böyledir laflarını ve üzgünseniz 1 saat boyunca bu müzikal ziyafeti yaşayın (ilk defa sigara bile içirdi bu meret). Unutamadım kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım kaç gece ağladım böyle gizlice ne yaptımsa seni unutamadım kimbilir kimler var şimdi kalbinde sen beni unuttun çoktan belki de ben hala yaşarım eski günlerde herşeyde sen varsın unutamadım her sevgi zamanla bitermiş derler benimki bitmedi anlayamadım bu aşkta hayır yok, unut dediler ne yaptımsa seni unutamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Müslümcüyüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar