Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lise 3 te dershane..

Nereid

Öne çıkan mesajlar

Ne derece önemlidir? İlk denemesine giricem de 2 saat sonra fen bilimlerinin. Oturup test çözüyorum ve aptal gibi hissettiriyo. Okuluma da hiç bir katkısı yok, alakasız, haftaya okul sınavlarım falan var. Giden var mı iki sene dersaneye?[signature][hline]you knew you had a heart made of stone.
you should've let me know.
you could've let me know.
..
all these other flaws
will lead to mine.
Sosyal ağlarda paylaş

gideilrsin ama oncelik okulunda olsun bence,git cünkü dershane sistemini fln orenirsin o şu bu,bi sonraki yılada azda olsa bi altyapın olur.ilk yıldan kazanıyım derken lise 3 ü sallamk baya kötü.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Sosyal ağlarda paylaş

lise 3 de sallanmıo artık okullarda zaten full hepsinden çıkıo sınavda. git dersaneye lazım olcak. oturup soru çözmek de aptalca gelse bile lazım çünkü elimizden gelen bişi yok başka ne yazık ki. bu aptal sistemde kendi hayatını kurmana yetecek kadar puan almak için ne gerekiyorsa yap yoksa yutarlar haberin olsun...[signature][hline]bugüne en uzak gün dün...
(özdemir asaf)
Sosyal ağlarda paylaş

git tabiki.bikac konuyu halletsen,sorulara asina olsan, sınaw tecrubesi kazansan senin icin bi sonraki sene icin buyuk hazırlık olur.
cok fazla kasmana gerek yok ama yinede onemsememezlik yapma[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

ya yok bizim okulla cidden alakasız össyle ilgili tek bi konu bile işlemiyoruz.. ve dersane sadece vakit kaybı gibi geliyo, haftasonu 48 saatimin 10 saati gidiyo sonuçta. uhf.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone.
you should've let me know.
you could've let me know.
..
all these other flaws
will lead to mine.
Sosyal ağlarda paylaş

Öss'yi kazananların %80' i okuldan bir sene sonra dershaneye gidiyormuş (istatistik bu arkadaşlar , hemen itiraz etmeyin) Okuldaki sınavlara kafa yor , okuldan çık dershane etüdüne git , çok yoruyor adamı , ama kesinlikle imkansız değil yani başarabilende var başaramayan da.Belki kazanıcaksın , bir seneni de kaybetme ..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...