Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 İndirebilme olanağım var mı? Özellikle reklamları indirebilmem, izleyebilmem lazım değil mi? Sonuçta reklam, adamlar para vermeden reklamlarını yapmış olacaklar? Ya da mesela nostalji yapayım dedim, Sezen Aksu - Adavapuru izliyim dedim, ne tvde, ne internette bulamıyorum.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 www.akmuzik.com[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 akmüzikte parça parça indiriorsun klipleri... ayrıca denedim çekemedi hiçbirini[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 reklamlar peki ayrıca vrdğin adres çalışmadı. akm.com mu ne olması lazımdı [hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Şubat 2003 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 reklam link mi ne bişey vardı. bi search yap bakiim. ben çok üşeniyorum şimdi. hem toplantıya giricem. bi de genelde bütün firmalar sitelerinde reklamlarını tutarlar. hangi reklamı beğeniyorsan sitesine gir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 avatar güzeli, ben öyle birşey göremedim. www.duru.com.tr açılmıyor. www.molped.com.tr açılmıyor. www.turkcell.com.tr'den reklam indiremiyorsun. www.aria.com.tr de tek reklam buldum. ben kazmayım herhalde[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 www.turkcemuzik.com[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 cola turka reklamını bile bulamıyorum. anlamıyorum adamlar tvlere para yedirip bizlere izlettiriyor. Ama izleyebilmemiz için internet sitelerine koymuyorlar. ülker colaturkayı özene bezene yapmış ama siteleri rezalet. Adamlar herşeyi geriden mi takip ediyor anlamadım. Colaturka.com u ise biri çoktan almış, komik bir forum koymuş. şöyle bir milyon dolar alsam kardır diye düşünüyordur herhalde.[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Bana da şu bol aksiyonl hazirkart reklaminin müziği lazim. Nerden indirebileceğimi bilen varsa, söylerse sevinirim[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek Wizard/Paladin/Cleric The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Ben de acaip aradım cola turka reklamlarını, ama nette yok...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 hehe bone bende deli oluom shu olaya mesala buncanın shu doga kokulu sampuan reklamina bayiliodum. :P tv karti alip cekmeye baslicam bundan sona netten bulunmuo böle seler galba[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 kablo da yok ki evde çekeyim. tv kartı var ama kablo bulamıyorum.[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar