vimpir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 arkadaslar pes ettim 1 kus elden bukadarmi korkar:( elimi gorunce kendini kaybediyor elime alip seviyorum yavas yavas omuzumda duruyor koluma konuyor ama elimi gorunce kendini kaybediyor cok canli, neseli ama elimini mahvetti isira isira kafesten alamiyoruz kendini kurt kopegi sanmaya basladi :(, istanbul gazi osman pasa ya yakin olan birisi varsa verebilirim kafessiz[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kafese yem koymayıp elinle beslesene kuşu[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 onuda denedim fistan olmuyor abi fitik etti bu kus beni cok korkak ya anlatamam:([signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 arkadaslar yokmu istiyen para filanda istemiyorum yeterki kusu eliyle sevmek istemiyen bir hayvan sever olsun[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bi arkadaş var alıcak ve sevgilisi beslicek ok?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 arkadasin vazgecti :) evcil hayvan aliyoruz eve arkaslik etsin diye ama bu eve geldi vahsilesti, pitbull cinsi cennet papagani istiyene verebilirim[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: vimpir, 26 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki: pitbull cinsi cennet papagani istiyene verebilirim :-)[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 daha dogrusu kendini pitbull zannediyor ya acayip bisi olduruyor beni gulmekten kapiya baglicam zaten kimse almazsa hic degilse hirsizlardan korur evi :D[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 cok ugrastim elimden yemi yiyor yem bitince direk elime daliyor suan kafesin kapagini acamiyorum direk elime daliyor koktugumu cozdu hipne kuc kardesim eldiven takti eldivenden elini kanatti abicim hareketlerini gorsen hirliyo resmen o yuzden pitbull diyorum hem guluyorum hem sinir oldum[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Sahin , kartalları tutmak icin eldivenler var elde ondan al eline zarar gelemeden alıstırmaya calıstır belki kendini sahin zannediyorudur[signature][hline]:))) !!! ........................ [Bu mesaj Narstil tarafından 27 Eylül 2005 10:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bence daha cok pitbulla benziyor kanatlarini kullanmadan ziplamaya calisiyor, hirliyor kendince:), ve elini tuttugu zaman sallasanda birakmiyor :D[signature][hline] GM Ceday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Haha süper ya nasıl bişi bu resim varmı resim :)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bu ilk aldigim zamanki hali tabi simdi tombik oldu ve yeni sahibinde oh be kurtuldum gidip muhabbet alicam benden size tavsiye cennet papaganlari cok ama cok zor evcillesiyor bilginiz olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Hep gülüyor sanırım, acaip tatlı çok şeker. Verme kimseye bence boşver ısırsın :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 simdi sapsari oldu rengi kafasinin ustudede kirmizi tuyle cikmaya basladi bencede cok seker ama abicim ole 1 isiriyorki :( soguyorsun hemen kustan:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bence de kalsın.. harika hayvanlar bunlar da.. yakın olsam ben alırdım walla..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ya bendeki Sultan papağının gözlerinin yanındaki tüyler dökülüyor.Birde Papağana paso ekmek yediriyom.Arada bir salatalık veriyom.Kuş acaip alıştı bana.Ama onun halini görünce üzülüyom yaf.Neler yapmam gerekir nasıl beslenir Sultan Papağanı bir yardım.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar