MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 arkadaşlar 8,5 aylık bi dişi Golden'ım var. biz de hepimiz çalışan insanlar olduğumuz için gündüz hayvanı yalnız bırakıyoruz. bırakıyoruz bırakmasına da hayvan bizim evin halılarını kaldırıyor.(evin tamamı halıyla kaplı ve ipliklerini çekiştirerek işe başlıyor) evde halısı kaldırılmamış eşik, köşe kalmadı. Birilerine sorduk sıkıntıdan yapıyordur dediler. gerçi hayvanın tonla oyuncağı var ama ne yapıcaz hiç bir fikrim yok. işin komik yanı biz evdeyken dokunmuyor hiç bir yere sıpa...ne yapayım ben şimdi bi yardım edan...[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 halıların köşelerine sizin kokusundan rahatsız olmayacagınız ama hayvanın hoşuna gitmeyecek birşeyler sürülebilir :) veterinere danışılmalı tabi ne olur ne olmaz[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Hayvan psikoloğuna götürün.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 dynamick'in dediği bir çözüm fakat köpekler yalnız kalmaya gelmeyen hayvanlardır. tüm hayvanlar öyledir fakat köpekler bu konuda daha özeldir diyebiliriz. onlar insanlarla birlikte mutludur, insanlarla birlikte olmaktan hoşlanan hayvanlardır. yalnız kalmaktan dolayı birkaç sorun çıkmış olabilir, veterinere danışmanızı öneririm.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ehuehue benimki ben olsamda yapıyo :D eşşek kadar oldu zaten evin içinde boğuşuyoruz sora ikimizde dayak yiyoruz :D[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hayvan psikoloğuna yada veterinere götür onlar sana en güzel çözümü bulacaktır :)[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hayvan piskologumu var ? ne cahilim öle bisi varsa[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Evet var. Nasıl teknikler kullanıyolar bilmiyorum ama olduklarına eminim...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar