muzcu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 arkadaşlar, wowdaki altınlarımızı nasıl satabiliriz?[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ebay[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 almak istersek demi ebay dan alıoruz ve fiyatlandırma nasıl oluor yani kaç altın a ne kadar para vericez alıcı olursak[signature][hline]-Türk'ler en iyisi -Neden? -No comment... Aradan bir eğitim yılı geçer -Türk'ler en iyisi -Biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 altını satan adam ne kadar isterse okadar veriyorsun[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 fiyatta anlasabiliriz :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: jonywayt, 10 Ekim 2005 17:08 tarihinde demiş ki: fiyatta anlasabiliriz :) ne kadar düşünüorsun 200 tanesine ? yada 100 de olr farketez ne kadar var ?[signature][hline]-Türk'ler en iyisi -Neden? -No comment... Aradan bir eğitim yılı geçer -Türk'ler en iyisi -Biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende alabılırım dıyorum :) satmıyorum :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hehe muzcu sen frostttandın sanırım,nekadar altını kaça satmayı dusunuyorsun?bende o serverdayımda[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar