utopia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Camdan cama yaşıyoruz aşklarımızı Sevgi sözcüklerimiz camda beliriyor. Sanal sevgiler yaşanmaya başladığından beri İç yangını nedir bilmiyor kimse Aşkın kenarından geçmeden Ateşe yanmadan Aşktan bahsediyor herkes Televizyon camına Telefon camına Bilgisayar camına aşık oluyor Vecizeler düzüyor büyük aşkı için Bir tuşla bütün anılarını yok ediyor Bütün gemileri yakıyor aradaki Onun tenine, onun elinin değdiği mektuba, Onun sözcüklerine dokunmak yerine Resmini avucunun terinde buruşturmak yerine; Bilgisayar camında karalıyor Dökeceği gözyaşını bile, Noktalama işaretleriyle camda döküyor... Biraz kendine gelip de fark ettiğinde Ne kadar mekanikleştiğini Bundan bile camda şikayet ediyor İletişim çağı iletişimsizliğe dönüyor... Ya kaybolsun insanlık illa kaybolacaksa ya da ben uyanayım artık kablolara değil üzerinde yürüdüğüm topraklara sarılayım öldüğümde sanal değil gerçek olmalı ölümüm insan gibi ölmeliyim yaşadığım gibi...[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 cok guzel..kolay kolay guzel demem bak[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 teşekkür ederim o zaman:)[signature][hline]bugüne en uzak gün dün... (özdemir asaf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bir şey daha arkadaşlar şiir benim özdemir asaf'a ait olan sadece imzam...[signature][hline]bugüne en uzak gün dün... (özdemir asaf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 züpr yaa![signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yazma gereği duymazsın ki yazarsın, gelir ve yazarsın, biraz yazıya bulaşanlar bilirler.[signature][hline]bugüne en uzak gün dün... (özdemir asaf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 çok güzel olmuş ya..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 gerçekten ben de beğendim. ancak sanal dünyayı eleştiren bir şiirin yine sanal dünyada insanlar tarafından okunması da bir ironi değil midir?[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 merak etme bana da acı geliyor bu yazdığımın en çok insana ulaşacağı yerin yine sanal olması.[signature][hline]bugüne en uzak gün dün... (özdemir asaf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 tebrik ederim dostum harika yazmışsın cidden... sen de geleek var bak söylürum bizden biri olcaksın:D[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: sir, 08 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: gerçekten ben de beğendim. ancak sanal dünyayı eleştiren bir şiirin yine sanal dünyada insanlar tarafından okunması da bir ironi değil midir? tamamı ile.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar