cna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Bizimkiler emektar sony tv yi değiştirmeye karar verdi.Almışken iyisini alalım diyolar.2500 ytl falan sınırımız var.Önerilerinizi bekliyorum.[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bang und olufsen tabiki en iyisi olsun diyosanız[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Bizimkiler daha çok vestel sony alalım diyorlar.Bu tv leri bulabilir miyizki türkiyeden.Ayrıca fiyatları nasıl?[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Yine sony al bence ama aşırı büyük almayın görüntüler adamı uyuz ediyo. sony nin renkleri nedense bana daha canlı geliyo[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 sony herzaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Saglam butce ayırmısınız Sony al barı[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Öncelikle Türkiye ye Alamancılar (gurbetçiler) ilk geldiği dönemde getirdikleri markaları tanıyalım (ki boşu boşuna para kasmamış olalım..) Bunlar o zamanlar çamaşır makinesi olarak Bosch ve Tv müzik seti olarak Sony getirmişlerdir ve o dönemden kalma kalıplaşmış düşüncemiz; beyaz eşyada Bosch (ki Avrupada Siemens açık ara liderdir, bosch siemens in küçük kardeşi sayılır) tv'de Sony (şahsen o seviye için Philips düşünürüm) tercih edilmelidir şeklinde olmakla beraber -haliyle- yanlıştır... Yok ben para kasıcam en iyi TV yi alıcam diyorsanız adresiniz daima Loewe olmalıdır... Loewe nedir? Budur...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 En iyisini alıcaz demiyorum arklar.bang&olufsen in magazası nişantaşında var oraya bi bakarım.loewey in türkiyede magazası yok sanırım.Şu an kafamda olan 32" TFT-LCD ekranlar.Yada bizimkileri kandırabilirsem 107 ekran plazma.Yanlız plazma 5 sene dayanır falan diyorlar.Gerçeklik payı ne kadar?[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 5 seneden kastın teknolojik olaraksa evet aynen öyle :) plasma yerine LCD almanı öneririm o yüzden, plasmalar bir ara teknoloji oldular, kısa sürede üretimi biter o teknolojinin ekleme: B&O ve loewe çok pahalı oluyor genelde[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Ekim 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyla biraz alakasız ancak; Plasma,tft,lcd vs. vs... ler için 3-5sene içerisinde teknoloji değişecek bunların hepsinin HD(High resolution Digital Tv) leri çıkacak, bunların hükmü klamyacak diyorlar ama belli de olmaz tabi. Hem Türkiye'ye geç gelir teknolojiler. (HDTV'nin DVD'den bile daha fazla satır sayısına sahip olduğunu unutmamak gerek.. Ama bizde HDTV yayın yapan kanalların çıkması bi 10sene tutar herhal) edit:Tüplü değilde TFT,LCD gibi olanların HDTV sine PDTV yada pHDTV falan deniliyordu galiba, net hatırlayamadım... [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 10 Ekim 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 evet işte HDTV geliyor yazcaktım ben de unutmuşum ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ben olsam HDTV leri beklerim. yayınların başlaması 10 sene de sürmez. avrupadaki ilk HDTV yayını da türkiyede oynanan şampiyonlar ligi finaliydi. hem yayını boşver ps3 alınca negsel HDTV ye bağlarsın : )[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 arkadaş 2500ytl diyor siz hdtvleri bekleyin diyosunuz :D Bu fiyata ille LCD ekran istiyorum diyosan Sony KLV-S23A10E 58cm ya da Philips 26PF4310 66cm tv alınabilir. Sana tavsiyem tüplü ve 16:9 formatındaki 106cm civarındaki televizyonlar. Hem uygun hem kafadan 10-15 yıl idare eder.Görüntü kaliteside lcd'lerden iyi şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: cna, 10 Ekim 2005 03:05 tarihinde demiş ki: Bizimkiler emektar sony tv yi değiştirmeye karar verdi.Almışken iyisini alalım diyolar.2500 ytl falan sınırımız var.Önerilerinizi bekliyorum. git bi tane regal tv al 120 ekran 1500ytl 1000 ytl yi cepe at:D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 4 sene bekliyemeyiz,yarın öbür gün alıcaz tv yi. said: Jedi, 10 Ekim 2005 12:51 tarihinde demiş ki: arkadaş 2500ytl diyor siz hdtvleri bekleyin diyosunuz :D Bu fiyata ille LCD ekran istiyorum diyosan Sony KLV-S23A10E 58cm ya da Philips 26PF4310 66cm tv alınabilir. Sana tavsiyem tüplü ve 16:9 formatındaki 106cm civarındaki televizyonlar. Hem uygun hem kafadan 10-15 yıl idare eder.Görüntü kaliteside lcd'lerden iyi şu anda. Jedi duvardan tv izlemenin keyfi başkadır ya :).Senin dediğin model 64 ekran ya.Biraz küçük.Benim vestelin şu modeli hoşuma gitti.Keşke 100 ekran falan bulsak aynı fiyatlarda.[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 jvc öneririm sağlam oluyorlar[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 al bi projektor iyisinden yansit duvara...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: cna, 10 Ekim 2005 03:05 tarihinde demiş ki: Bizimkiler emektar sony tv yi değiştirmeye karar verdi.Almışken iyisini alalım diyolar.2500 ytl falan sınırımız var.Önerilerinizi bekliyorum. Siemens almada ne istersen al !! televizyon dökülüyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: aquila, 10 Ekim 2005 23:03 tarihinde demiş ki: al bi projektor iyisinden yansit duvara... lütfen biraz mantıklı konuşalım ya.Oturma odasına tv alıcaz projektör falan diyorsun.[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Marka: 1. Bang & Olufsen 2. Loewe 3. JVC 4. Pionerr 5. Philps 6. Sony 7. LG 8. Samsung 9. Telefunken 10. Vestel Tech : 1. CRT 2. Toled (bulabilirsen) 3. LCD 4. Plasma 5. HDP Yada 5 tane 104 ekran Regal alın o paraya (veya 8-9 tane yu-ma-tu)[signature][hline]Polly http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Samsung alabilirsin 1.800 YTL falan dı.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: aquila, 10 Ekim 2005 23:03 tarihinde demiş ki: al bi projektor iyisinden yansit duvara... aynını düşündüm başlığı okurken. hele şu okuldan kurtulup para bulayım ilk yapacağım şeylerden biri olacak projeksiyon cihazı + hayvansı ses sistemi hayvansı bilgisayar ve hayvansı koltuk..[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ikiz miyiz yoksa Rahan?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 projeksiyon sistemi kişisel odalara kurulabilir.Güzel de olur. Ancak aile'si eve, emektar televizyonun yerine yeni tv almak istiyormuş. Tutup projeksiyon alıp, perde ve ışıkları kapatıp Show haber'i izlemeyeceklerine göre sizin projeksiyon teklifleriniz biraz abes durmuş bu konuda.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bi sn, ben yanlış mı geldim en son burası paticik forumuydu¿ elektronik eşya bayiinde müşteriye ürün tanıtmıyoruz ki, muhabbet ediyoruz. ;) @aquila;ow my gad? yoksa yoksa hastanede kaybolan.. sen¿ ühühüüüü[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar