Dynun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 @mavi: gerçekten öyle ama. hoşuma gidiyor. hele bir de çatallı çıkmıyor mu böyle . oof :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 geliyor sesim geri gelior bi kaç bardak daha içersem olucak...yarına kada düzeltmem lazım okula böyle gitmek istemiyorum..[signature][hline]duman =)))
oper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 öyle "böhü böhüüü" dersen benim de sesim kısılır.. "ehi ehi " diyceksin :horace: şaka bi yana sesi açmak için viks şekerler falan var. onları kullanabilirsin.. bi de soğuk su sesi açar...[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Mix, 09 Ekim 2005 23:04 tarihinde demiş ki: sus [signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 sar boynuna bi tane bez tamam[signature][hline]Film dl ediyom
miyagi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kendine dikkat etmen lazımdı burada bunu cözümünü araman bence yanlıs[signature][hline]ddr2621
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kuş gribi dedikleri bu olmasın bre.. bende de aynı sorun var yoksa soğuk algınlığı mıydı?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Dynun, 09 Ekim 2005 23:48 tarihinde demiş ki: sesi kısılan insanların konuşması çok karizma oluyor bana göre Ölüm anını hatırlamak başlı başına bi karizmadır.[signature][hline]Peek-a-boo!
kerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 arenda_duwcal said: ya sesim kısıldı boğazımda ağrıyodu zaten son zamanlarda:( ben vokalim napsam sesim kendine gelir bana bi tavsiyede bulunabilirmisiniz boğaz ağrısı ve ses kısılmasına ne iyi gelir?? hadi iyi geceler
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kerim said: arenda_duwcal said: ya sesim kısıldı boğazımda ağrıyodu zaten son zamanlarda:( ben vokalim napsam sesim kendine gelir bana bi tavsiyede bulunabilirmisiniz boğaz ağrısı ve ses kısılmasına ne iyi gelir?? hadi iyi geceler xD
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kerim said: arenda_duwcal said: ya sesim kısıldı boğazımda ağrıyodu zaten son zamanlarda:( ben vokalim napsam sesim kendine gelir bana bi tavsiyede bulunabilirmisiniz boğaz ağrısı ve ses kısılmasına ne iyi gelir?? hadi iyi geceler of sapsal fuksu haha
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 O değilde böyle bi eleman vardı kızların fotoğraflarını albümden alıntılayıp hadin iyi geceler der yatardı o musun lan
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mix said: sus[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!" HAHAHAH.
Öne çıkan mesajlar