Dynun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 @mavi: gerçekten öyle ama. hoşuma gidiyor. hele bir de çatallı çıkmıyor mu böyle . oof :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 geliyor sesim geri gelior bi kaç bardak daha içersem olucak...yarına kada düzeltmem lazım okula böyle gitmek istemiyorum..[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 öyle "böhü böhüüü" dersen benim de sesim kısılır.. "ehi ehi " diyceksin :horace: şaka bi yana sesi açmak için viks şekerler falan var. onları kullanabilirsin.. bi de soğuk su sesi açar...[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Mix, 09 Ekim 2005 23:04 tarihinde demiş ki: sus [signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 sar boynuna bi tane bez tamam[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kendine dikkat etmen lazımdı burada bunu cözümünü araman bence yanlıs[signature][hline]ddr2621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kuş gribi dedikleri bu olmasın bre.. bende de aynı sorun var yoksa soğuk algınlığı mıydı?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Dynun, 09 Ekim 2005 23:48 tarihinde demiş ki: sesi kısılan insanların konuşması çok karizma oluyor bana göre Ölüm anını hatırlamak başlı başına bi karizmadır.[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 arenda_duwcal said: ya sesim kısıldı boğazımda ağrıyodu zaten son zamanlarda:( ben vokalim napsam sesim kendine gelir bana bi tavsiyede bulunabilirmisiniz boğaz ağrısı ve ses kısılmasına ne iyi gelir?? hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bal yala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kerim said: arenda_duwcal said: ya sesim kısıldı boğazımda ağrıyodu zaten son zamanlarda:( ben vokalim napsam sesim kendine gelir bana bi tavsiyede bulunabilirmisiniz boğaz ağrısı ve ses kısılmasına ne iyi gelir?? hadi iyi geceler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kerim said: arenda_duwcal said: ya sesim kısıldı boğazımda ağrıyodu zaten son zamanlarda:( ben vokalim napsam sesim kendine gelir bana bi tavsiyede bulunabilirmisiniz boğaz ağrısı ve ses kısılmasına ne iyi gelir?? hadi iyi geceler of sapsal fuksu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 hönk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 O değilde böyle bi eleman vardı kızların fotoğraflarını albümden alıntılayıp hadin iyi geceler der yatardı o musun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mix said: sus[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!" HAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar