uLrich Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Abi bilet fiyatları duyduma göre baya ii ve ulaşımda sorun olcak Allah bize kolaylık versin ama ben inşallah giderim ve hız sesini duymak isterim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 istte değil mi[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 walla gerçek anlamda kulakları sağır edecek ses war o aletlerde. Bi yakınım (sayılır) gitmişti yurtdışında (hadiiiiii) ööle dio. E zaten normal 20.000 devire kadar sınırı var, 18.000lerde elektronik olarak durduruluyo... (bilmeyenler için söliyim 5000-6000 devirlerde normal bi araba hayvan gibi bağırmaya başlar. Mesela BMW M3'te de son devir 9000'dir ama 8000 -gibi bişeydi sanırım- devirlerde elektronik kesilmiştir.) Ayrıca bi de direk pistonlardan soora susturucu yok, biraz dolaştırıp arkadan veriyo atığı (çok var ya zaten hepsini yakıyo nerdeyse manyak alet) hiç performans kaybı olasın diye... Bunlar ayrı ama gider miyim? KESİNLİKLE![hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Çok meraklı değilim ben F1 arabalarına ama görmemek ayıp olur sanırım benimki hasta bi adam için[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Kesin giderim. Kaçmaz.. Tabi pisti yapabilirlerse :) Hala bürokrasiden dolayı başlayamadılar..[hline]Dimi Cevat abi (evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Kaç senedir beklliyorum, fiyat ne olursa olsun giderim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 tabiki giderim..ne kadar olursa olsunda gozumu kırpmadan verırım parayı.. yıllardır hastasıyım.. tabiki işsallah mika da donmus olur o zaman pistlere..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 80 milyonmu? 3000$ diyolar ne 80 milyonu?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Yuh yazma abi yaa niye yapılsın Türkiyede o zaman... olmaz öyle şey, adamı yararlar :)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 mumtaz tahincioglu ile roportaj yapmisti, tempo orada okumustum gecen sene[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 300 olmasın o? İngiltere Silverstone biletleri satışta, 200-300 Euro civarı..[hline]Zegna, 13 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki: yaz okuluna kafam gırsın Ben Diyorum ki: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 3000 dolar çok yüksek[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLrich Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 arkadaşlar doru sölüo infected yaklaşık 200 400 arası olur bende emin yerlerden duydum 80 milyon olsa orası simitçi sucu kaynar beee:)))))))) yolun ortasına bizimkiler simit atarmış puahuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 80den fazla olur ama 3000 pek 200le 400 arasında kalmıyo :) 300 demek istedi sanırım infeqted ama.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Schumi'yi görmek isterdim bende ama bırakıyo eleman ta Türkiye'de düzenleneceği sırada:( Ama tabii gitmemek olur mu? Olmaz[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 3000 5 milyar yaziyodu en pahali yeri olabilir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 F1'e?? Şu an nerde yarışıyor??[hline]Zegna, 13 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki: yaz okuluna kafam gırsın Ben Diyorum ki: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 bu arada galiba iptal edildi bu olay (yannış dumuş olabilirim..) ama tvde söledi özellikle dinnemiodum ööle duyar gibin oldum.[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 aga doğduğum günden beri bu anı bekliyorum ve hala beklemeye devam ediyorum:)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 :) doğrusu umrumda bile olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 kesin giderim[hline]-->icq->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise and a ferrari f1 car which stays in front of the heaven's fire gates is the reason of death[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Muahahahaha[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 3000 dolara Avrupa turu yapt1r1o seyahat acantalar1 siz ne dionuz :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ouz ben geldim as the second ferrari fan[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise and a ferrari f1 car which stays in front of the heaven's fire gates is the reason of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar