Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula 1 Türkiyede olunca Neolursa olsun giderim diyenler!!

uLrich

Öne çıkan mesajlar

walla gerçek anlamda kulakları sağır edecek ses war o aletlerde. Bi yakınım (sayılır) gitmişti yurtdışında (hadiiiiii) ööle dio. E zaten normal 20.000 devire kadar sınırı var, 18.000lerde elektronik olarak durduruluyo... (bilmeyenler için söliyim 5000-6000 devirlerde normal bi araba hayvan gibi bağırmaya başlar. Mesela BMW M3'te de son devir 9000'dir ama 8000 -gibi bişeydi sanırım- devirlerde elektronik kesilmiştir.) Ayrıca bi de direk pistonlardan soora susturucu yok, biraz dolaştırıp arkadan veriyo atığı (çok var ya zaten hepsini yakıyo nerdeyse manyak alet) hiç performans kaybı olasın diye...

Bunlar ayrı ama gider miyim? KESİNLİKLE![hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

3000 dolara Avrupa turu yapt1r1o seyahat acantalar1 siz ne dionuz :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...