forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ben kendim temizliyorum özellikle monitöre çok gaddar davranıyorlar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 temizlikçiproof bilgisayar isteriz![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 monitörümde aşmış kirler vardı 4 senelik. sırf temizlikçi temizlemesin diye tam 3 saat narincene temizledim :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kablosuz teknoloji yayılsın diye özellikle üretiyolar bölelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bizim hiç bir zaman temizlikçimiz olmadı. evimde pc hiç olmadı. şöyle bir okudumda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bizim temizlikci artık deneyimli bi kere pcye bisi yapti bir bagirip cagirdim delirdim evde kadın pcyi silmiyor:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 benim odama ben "temizleyebilirsin" demedikçe girilmiyor. güzel oluyo, temizlerken başında duruyorum.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Bizimki düzenli olarak tv nin fişini çekip yerine takmıyor.Accaip uyuz oluyorum.Eve her tarafım ağrıyarak geliyorum,zar zor kendimi yatağa atıyorum,elime kumandayı alıyorum,kumandanın tuşuna basıyorum,o da ne!Televizyonun ışığı sönük.İşte en büyük işkence o yataktan kalkıp tv nin fişini takmak. p.s.:tabi bu tv fantezisi oluyor [Bu mesaj cna tarafından 10 Ekim 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar