Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Benim temizlikçilerden çektiğimi kimse çekmemiştir. 4-5 yaşlarındayken ben oyuncaklarımı yürütüp yeğenlerine falan götürüyormuş. Piriç pilavı, makarna falan ne varsa yürütüyordu 4-5 hizmetçi değiştirdik. Haftasonları evine giderken 2 fazla poşetle gidiyodu. Şaşırıyoduk valla. ehehe. Kablo olayındanda çok çektim. Hizmetçi geldimi direk sert davranıyorum artık, tırsıyor benden izinsiz biyer silmeye...[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bizim temizlikçi de bilgisayarımı ıslak bezle silip anakartın oksitlenmesine sebeb olmuştu.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: trapt, 02 Eylül 2005 18:35 tarihinde demiş ki: bizimki iyi ya baya hemde... utanmasa açıp forumlara gircek.. cyborg mübarek 4 4'lük :D Nerden buldun yaw? Güvenilirse direk tel.i alırım ayrı eve çıkınca konusurum?[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bızım temızlıkcı de yerlerı degıstırıyo kasayı yere fln koyuyo bıraz deli dolu :o)[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bizimki mouse pad'imi kalem, uzaktan kumanda, deodorant tarzı cisimleri yerleştirecek mekan olarak kullanıyodu. mouse'umu da masanın arkasında bir yerlere koyuyodu. şimdi evde oğlunun bilgisayarı var, mouse'un amacını anladı ve bu huyundan vazgeçti. eskiden odam toplandıktan sonra hiç bişeyimi bulamazdım. artık çok güzel bir çözüm buldu. hiç bir şeyin yerini değiştirmeden sadece düzenliyo. en fazla dağınık duran cd'leri üst üste koyuyo, kabloları sarıyo falan. odamda hem her şeyi buluyorum hem de toplu. siz de böyle yaptırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 temizlikçiyi bilmemde annem arada elektrik süpürgesine klavyenin tuşlarını yediriyor kıl oluyorum tekrar bulmak o tozlarla uraşmak sinir ediyor.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hehe o teknolojıye hasta heralde teknolojının pıs oldugunu dusunuyo temıslıyo paso :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ben temizlikçi yüzünden 4+1 hoparlörümü kullanamıodum kadın ana aletin buffer(mıydı neydi) dalgasına su kaçırmayı başardı baya da büyüktü ühühü ama artık yenisi var[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: hyde, 03 Eylül 2005 22:54 tarihinde demiş ki: hehe o teknolojıye hasta heralde teknolojının pıs oldugunu dusunuyo temıslıyo paso :P I HASTALIĞINA HAYIR[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bpowder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 herkes sallamış hade hyrlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Odama yazı astım "Lütfen Dağınıklığımı dağıtmayın"[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 [spo1=...][/spo][signature][hline]Pollyhttp://grin.hq.nasa.gov/Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Alexi_Septimus, 02 Eylül 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Onlar öyle para kazanıyor. Saygı duyun. Saygımı kafasını koparmam lazım ben ilk temizlikci manyaklıgımı 6 yasındayken mı ne yapmıstım salonun duvarına poster asmıstım kı annemden ızınde almıstım karı gitti onu söktü ordan begenmedım ben dedı annesınle olan ilişkimi anlattım bi daha gelmedi annemede demiş i çok terbiyesiz oglunuz war annemde demişki çocuk un cok has bi özelligi war insanın ıcını okuyo diye :D[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. [Bu mesaj Fransuxa tarafından 09 Ekim 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: merciman, 03 Eylül 2005 13:37 tarihinde demiş ki: bizim temizlikçini elinden bilgisayarı zor kurtardık. laptop benim masada sarjdaydı. teimzlikçide cam silecekmiş. oyu yetediği için sandayelyenin ustune bilgisayarı koymus. tam ostune basıp çıkacaktıki odaya girdim. napyosun dedim. boyum yetmedi bassıo cıkacam dedi. ben de bilgisayara cıkalar mı i misin sen dedim.meger bilgisayarı klasör zannetmiş de klasörden nie kablo cıkıyo ona anlam verememiş. o gunden sonra bilgisayarı dolabıma koyuyom... böyle bir klasör olayı benimde başıma geldi 2 sene önce. okuldaydım. eve geldiğimde laptopu , kütüphanede defterlerin arasında dikine bir pozisyonda buldum.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Cermy, 09 Ekim 2005 23:37 tarihinde demiş ki: böyle bir klasör olayı benimde başıma geldi 2 sene önce. okuldaydım. eve geldiğimde laptopu , kütüphanede defterlerin arasında dikine bir pozisyonda buldum. Mauhauah Bu Çok İi...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kasanın yan tarafı açık olduğu için ekran kartına kadar silmiş bi temizlikçimiz var sağolsun varolsun fanları falanda temizliyo ehaha[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bide temizligçiler var. o ayrı.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yukarda spoilerdaki foto acaipmiş ehehaha[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 temizlikçi kadınların uzaydan geldiğine inanıyorum..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kaç kere modemimi kaç kere duvara asılı hoparlorumu dusurdu ben bilmiyorum.alma kardeşim tozunu vben tozlu seviyorum.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Monitorümün üzerine dantel koydu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bluetooth aletimi kaybetti benim de birkaç yüz kerecik. gerçi şimdi evde değilim yurttayım, rahatım :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 53 ytl lik beyazadam bedava alışveriş fişi kayıp.. [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 10 Ekim 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 abi bizde sadece temizlikci deil annemde tam bir felaket bilgisayar konusunda temizlikci:sercan suraların tozunu alıyım mı bi ben:tmm al ben cıkıyorum zaten ama herseyi aldıgın yerde bırak sonra bulamıyorum bidaha temizlikci:tmm tmm merak etme sen . . . (cuzdan ewde kalmıstır almak icin geri donulur) ben :napıyosun sen ya temizlikci:(elinde sabunlu bez dierinde cd) hiiic toz alıyorum bak herseyi yerinede koyuyorum geri annemin olayı daha komik aslında tam wow oynuyorum we en heycanlı yerdeyim odaya girdi supurgeyle dur suranın bi tozunu alıyım dedi monitorun fisini cekti anne napıyosun sen ya fln tmm tmm kızma deyip monitorunkini takıp kasanın fisini cekti o gunden sonra zaten odada ben warken odaya girmiyolar ben ewe gelincede yarım bırakıp cıkıyolar odamdan[signature][hline]Bole okula kafam girsin bole okulu kurana kafam girsin bole okulun acılmasına izin werene kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar