Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılan timsahı yuttu. göbeginden çatladı..

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

ABD nin Florida eyaletindeki Everglades bölgesinde, 4 metrelik bir Burma pitonu, 2 metrelik bir timsahı canlı canlı yutmaya çalışırken göbeğinden çatladı

DÖRT metrelik Burma pitonu, diri diri yuttuğu 2 metrelik timsahı yutmaya çalışırken timsahın arka ayakları pitonun göbek bölgesini yırtarak dışarı çıktı. Florida’nın Everglades bölgesinde pitonlarla timsahlar daha önce de birkaç kez karşı karşıya gelmişti.

Evet açlıgın sonu bole oluyo demekki.=).[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

Sosyal ağlarda paylaş

eheh yok artık ali sami:)
canlandırma:
-osman abi bak nası yutcam şu yılanı izle
-oğlum şimdi bişey olcak boşver gel biz iyisi mi sincap mahmut'u yiyelim
-yok abi ben hep yiyom bunlardan[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

yılan kardeş burdan sana sesleniyorum

Bİ SİE ALLASEN[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

yok artık demek istiyorum sevgili seyirciler

yalandır inanmayın :) hangi gazeteden alıntıysa satsın siye sıkmışlardır[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şok şok şok... Flash flash megane
Elimize ulaşan son bilgiye göre timsah ölmemiş. Yol da giderken timsahın başına birşey gelmesinden korkan yetkililer hemen harekete geçmiş.

Atla camdan, sen de atla ben de.

Bu kadar şey için de timsahın ölüp ölmediğini mi merak ettiniz? Tebrikler ahaha[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

timsah yılanın karnını yırtmasa yilan yiyecekmiş heralde timsahı
garip hayvan bu yılanlar[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...