Lixad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bu film hakkında neden hiç konu bulamadım ya. İlk izlediğimde küçüktüm fazla bişi anlamamıştım ama sonraları çok super bir film olduguna karar verdim müzikleri konusu fln çok güzel yahu.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sağlam bir hikayeyi gereğinden fazla "şaşaalı" ve "egzantrik" çekmeye çalışmış ve gerçekçilikten uzaklaşmıştı bence, ama ben de severim bu filmi. okan bayülgen'e şaşırmıştım, baya iyi oynuyodu kerata.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Abartmakta o adamın tarzı heralde.Neyse sonuc olarak ii film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kitabın havasını yakalayamadığı bir gerçek ama altıoklar' ın standartlarına göre iyi film denebilir...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 güzel filmdi gerci muzik olarak cem karacanın parcası filme cuk oturmustu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Abi Pulp Fiction Tarantino'nun filmi değil miydi ? ki şayet Tarantino'nun filmindeki sountracklerden o misirlou'nun şarkısını (hani pepsi blue'nin reklamlarında çalan ) hala her gün dinliyorum süper[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 çok baba filmdi hakkaten ağır roman ama asla bi eşkiya edemez benim gözümde[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Agır Roman harıkadır ya Okan Bayulgende sasırtmasın kımseyı adam konseratuar mezunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: DarKRideR, 08 Ekim 2005 00:58 tarihinde demiş ki: Abi Pulp Fiction Tarantino'nun filmi değil miydi ? ki şayet Tarantino'nun filmindeki sountracklerden o misirlou'nun şarkısını (hani pepsi blue'nin reklamlarında çalan ) hala her gün dinliyorum süper oo baba naptın dağıttın ortalığı ya, biri ağır roman biri ucuz roman. isim yakınlığı dışında ve ikisinin de kara film olması dışında pek bi benzerlik yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ulan ben ucuz roman'i türk filmi zannediyordum :) euhuhe Neyse öğrendiğim iyi oldu :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar