SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 uff bu sabah oldu bu dab ana Hic bişi yapmadan?tüm skillerim acıldııı banlanırmııym? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kaldır listeden[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 inanmıyosanız alın buyurunn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Hic belli olmaz bence sakın kullanma skilleri lvl ın hangisine yetiyosa onları kullan[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 çıkar hepsini sonra save ile ve çık oyundan sonra tekrar gir sonra yine aynı şeyi yap banlanırsın banlıyolar banladılar söylemedi deme önceden kullanmasaydın dicekler eyvaaaaaaaaaaaaaaaaah (ben ne diom a.k. :D)[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 50 (6. anahtar mağduru :D) Nation : Karus Job : Shaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yaf abi kullanmazsan bişey olmaz[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 En iisi bencede. sonra da adım bugcuya cıkmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kesin banlanırsın hemen reskill yap [Bu mesaj speedy21 tarafından 05 Ekim 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bişey sormak istiyorum lvl 60 mastersın sanırım ? 1-master skillerin yokmu ? bu bir bug mı ? 2-sag ust kosede Hp/buff gozukmuyor ama 1035hp ve 1418mp var ! sadece merak ettim nasıl oldugunu :)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yaw bu ne hertaraf 60 Photo shop mu bu ? Skill bug bu sekilde olmuyodu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bak şimdi lvl 56 yım ben ve bi inn hostese gittim.bi cıktım swift verecektim kendime actımm skilleri Bi baktımm hepsi 60 yukarıdakilerr sonra explorerra baktım 800 ac archera baktımm shadoww.ya RAMAZAN AYINDA ORUCLU ORUCLU SİZE YALAN MI ATACAM ayrıca ALLAHIN BİLDİĞİNİ SİZDEN NİE SAKKLAYAYIM paylaşmak istedim sadece.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 w00t senin buff olayını çözebilmiş değilim neden gözükmüo bu kişide buff vardamı gözükmüo çözemen. neyse skillbug böyledeğildi evet nasıl olmuş o hepsi 60 ve diğerleri 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kardeş buff muff yok bende bak l sana resimde cekiom bekle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: SnAke_15, 05 Ekim 2005 13:02 tarihinde demiş ki: bak şimdi lvl 56 yım ben HP 1035 mi ?[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 efet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ayrıca bakabilirsinn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 cvbınız nedir ?[signature][hline]-Abi tşk ederim -Bişi değil kardeş NP -100/0 abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Tavsiyem o skill i ordan çıkar ve save alıp çık oyundan tekrar gir bi kaç denemeden sonra gidicek Not: skill ler artık server a kaydediliyor. Ordan kimin hangi skill i kullandığına bakıp banlıolar. örnek 300 ac kullanan toplam 100 kişi var ama serverda en app si bile kullanıo lvl i kaçta bunu kullnıo aa bu app hemen banlıyalım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: SnAke_15, 05 Ekim 2005 13:16 tarihinde demiş ki: cvbınız nedir ? 1- 1035 HP cok iyi 2- lvl 56 13,000 NP super 3-skilleri bar a koymussun tam bann lık resimler cekmissin kotu umarım banlanmazsın[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 evet Banlanmalık resim ;:d orası öyle ama paylaşmak istedim :... Dur bari mirage larımı aktrayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya dediğimö gibi neden oluoo ya ben reskill yapıom sonra hepsi 60 oluooo OOo gm bana özel mi yapıo ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar