Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sincaplar parklarda saklı kokainleri bulup yiyorlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 09 Ekim 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
Bahçemde çiçeklerin altını kazan hasta görünümlü, gözleri kızarmış sincaplar gördüm. Çok garip ama sanki ne aradıklarını biliyorlardı
kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/dunya/3352593.asp

sanırım adam bahçesinde çiçeklerin altında kokain saklıyormuş.

ve gene sanırımki; bu adam, "soyduğu bankaya para yatıran hırsız" kadar aptal.[signature][hline]İmzam yeter!
Mesaj tarihi:
sigara tiryakisi maymun duydum da uyusturucu bagımlısı sincap duymamıstım..bizim yildiz kampüsündede var sincap acaba onlarda keş midir :D[signature][hline]follow the darkness...
Mesaj tarihi:

aklıma bu geldi:
[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!

Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 09 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
said:
menemenci, 09 Ekim 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
narkotik şubesinde kullansınlar bu sincapları?

eğer eğitilirse kullanılabilmeleri mümkün.

- bak sincap şu evdeki extasyleri bulursan hepsini sana vericem[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
Sincap 1 : Koko bulun lan banaaaaaaaaaaaa
Sincap 2 : Abi tamam dur gidiyoruz aramaya kazalım sağı solu.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Mesaj tarihi:
iki ayak üstünde yürüyolar fln kuyruk üzerinde break dance fln oof of :D[signature][hline][b]cats rulz =)
çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön.
her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben.
vazgeç artık yıldızlardan..
Mesaj tarihi:
kafakopter de yapar bunlar koko yu içince[signature][hline]Anne Aşığım--Sus Ben Sana Aşık Olunca Söylerim

[Bu mesaj Gothic tarafından 09 Ekim 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
rehabilitasyon da uygulanamaz onlara şimdi, vah :)[signature][hline]Biziz | Değiliz
twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki:
genk ne demek?
Mesaj tarihi:
çok ii ya var mıydı sincapların böle kötü alışkanlıkları:D ben sadece ağaçtan ağaca atlar fındık fln kemirirler zararsız hayvanlardır die biliodum:)[signature][hline]bugüne en uzak gün dün...
(özdemir asaf)
Mesaj tarihi:
said:
misscloudy, 10 Ekim 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
çok ii ya var mıydı sincapların böle kötü alışkanlıkları:D ben sadece ağaçtan ağaca atlar fındık fln kemirirler zararsız hayvanlardır die biliodum:)

Yaa sen bakma onların öyle sevimli göründüklerine... Hepsi maganda onların:P[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
Mesaj tarihi:
ölemiş bak yeni yeni öğreniyorum:Dvar aslında tiplerinde bi psikopatlık nasıl da fark edememişim:D[signature][hline]bugüne en uzak gün dün...
(özdemir asaf)
  • Yeni Oluştur...