Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 başlığı nasıl açsam bilemedim, tam olarak açıklayamıyor sanırsam problemimi. sorun şu ki; bazen bilgisayar bir şey oluyor ve vidyolarda görüntü gelmiyor, sadece siyahlık. arkadan ses geliyor ama.. codeclerde de sorun olacağını sanmıyorum çünkü divx,xvid,wmv farketmiyor hangi dosyalarda olacağı. hiçbiri açılmıyor. bana sık sık olmaya başladı bu günlerde, restart atınca geçiyor ama uyuz bir problem, emule açık şimdi kapamak istemiyorum onu :) çözümünü bilen var mı? yoksa canınız sağolsun, 3-4 gün bişi izlemeyiz.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 cidden codeclerde sorun var amaa :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar