Finrod Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Belki de yeni nesil bilgisayarlar koku salacak. Joel Bellenson ve Dexter Smith adlı kişilerin kurduğu DigiScents (Sayısal Koku olarak çevrilebilir) adlı bir firma iSmell adlı bir ürün yarattı. iSmell kişisel bilgisayarlara takıldığında, kullanıcının yaşadığı alana doğal bir koku salacak. Peki bunu nasıl yapacak? iSmell renkli bir yazıcı gibi çalışıyor, ancak birkaç temel rengi karıştırarak çeşitli renkler elde etmek yerine, 100 temel kokuyu kullanıp bunları karıştırarak binlerce farklı koku elde edebiliyor. Bu kokular, yeni kesilmiş çimen kokusundan, yeni yıkanmış çamaşır kokusuna, fırından yeni çıkmış kurabiye kokusundan, çiçek kokularına kadar değişiklik gösterebiliyor. DigiScents yetkilileri, insanların sayısal kokuları daha gerçekçi oyunlar yaratmak ya da parfümlü elektronik posta almak ya da göndermek gibi farklı amaçlarla kullanmak isteyeceklerini umuyorlar. Belki de yakında en çok sevdiğiniz araba yarışı oyununda ani bir fren yaptığınızda bilgisayarınızdan yanmış tekerlek kokusu gelecek kaynak[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 işte bu artık sanal yemek sanal tualet sanal sex ( zaten var da ) insanlar pc nin başından hiç kalkmıcak. karşıyım[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 oruçlu olarak aklıma tek bişi geliyor :D. düşünsene ramazandasınız oruçlusunuz bilgisayara virüs girmiş etrafa sıcak pide kokuları, iskender kokusu+görüntüsü[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ehehehe ben hıc bu acıdan dusunmemıstım prudent =)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 pöff o koku verme şeyi bozulursa yandık ya. bi oyunda lağımın yanından geçiyoruz , bozuluyo o anda paso çürük yumurta kokusu... düşünmek bile istemiyorum , Kadıköy'de 5 dakika katlanamıyorum zaten.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 sinemlara bu olayın bir benzerinin geleceği yıllardır konuşuluyodu. sanırım pahalı bişe olur.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Pahalı olur artı her oyun o sekılde oynanmaz =)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 açmıstım ben bu konuyu ![signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Gereksiz =o)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 habire yeni kesilmiş çimen kokusu salardım ben...mükemmel ötesi güzel bi koku veya benzin kokusu...mmmmm kafayı yicem...[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Yemyeşil ovalarla dolu yüksek yerlere yatıcaksın oyunda..bi yandan çim kokusu bi yandan temiz oksijen ...Yüzde yüz nirvanaya ulaşma yolu.Ahh süper olur ya[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: PrudenT, 10 Ekim 2005 17:32 tarihinde demiş ki: oruçlu olarak aklıma tek bişi geliyor :D. düşünsene ramazandasınız oruçlusunuz bilgisayara virüs girmiş etrafa sıcak pide kokuları, iskender kokusu+görüntüsü yuh yaa kırıldım kaldım,ole virüs mü olur yaw:D pide virüsü...)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Windows.W32.Pide.B Treat: High It smells like a pide (!) to oruçs (auzhuahz). Windows.W32.Şeker.F Treat:Low Windowuz.W96.Ishkendearr.Ü Treat: Very Very High Very good smelling to oruçs and they are making günah. auzh[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bu yazıyı ilk yazan kişiyi , alnından öpmek istiyorum , bu kadar anlatım bozukluğunu bir arada ilk kez gördüm . Yazıyı okumak resmen eziyet oluyor .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 10 Ekim 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 i smell you smell we alll smell[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar