w00t Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Arkadaslar 2 gundur koforumlarda *server paralımı olsun cheater ların onunu kesmek icin *KOSP kullananlar banlansınmı diye cok hararetli gorusmeler geciyor. lutfen niyeti olan arkadaslar programı almasın kullananlarda NYCRIS yakın takipte yazık etmeyin lvl6+ accountlarınıza[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 link pls[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 abi şimdimi denir bu sabah register ettim 1 aylık yeni :)[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 donlar dupelanıyosa 2 tane kap gothic[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben dupe yapmam len :) git kendini dupele[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kosp dan yaklaşık 3~4 kişi banlandı bu sabah aresde :D 1 tane de np transferinden[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 np transferidnekileri gördüm am gidipte haungalarda yada fallen angellerda açan delilerde var kardeşim git ash lerde aç işte yada benim gibi smilodonlarda aç çok güzel kasılıyo falla :D[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] [Bu mesaj Gothic tarafından 07 Ekim 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Pardon uploadın bitmesini bekledim /beklettim size bir KOSP kullanıcısı ornegi ; www.phil.aim2game.com/MACRO.avi KOSP bir K2 urunu olabilir olmayadabilir , ancak 3rd party program(illegal) oalrak gectiginden ve bu gibi durumlarda oncelikle Turkleri check ettiklerinden .... ilgili linkler ; http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=72544 http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=72506[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Genuine_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ya Beyler bu KOSP Programını Nerden bulabiliriz Sitesini Bilen varmı?? acilen almayı dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stunner Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 la woot uyari werior sende ben alcam dion hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bunlar aşmış abi hem alt klan hemde toplu kosp :D tüh tüh tüh s[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 zati wickedpriest saolsun 2 lvl almama yardım etti oyun paralı olmasın kosp kullanlara tekme pls :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Gothic, 07 Ekim 2005 23:35 tarihinde demiş ki: bunlar aşmış abi hem alt klan hemde toplu kosp :D tüh tüh tüh s Super dimi film :D[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 adamlar kufur eder gibi o ne ya ole[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 :tdown:[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_just_me_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 hahahahahha :D:D:D ne kadar yakışıklı çıkmışım :D[signature][hline] [Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 08 Ekim 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 eywaah tırsymaya başladım a.q :D ama bunlarınki kosp deil macro yani daha başka bi programla yapıyolar kosp da böyle deil hiç ok attığın farkedilmiyo oturduun yerdende atabilirsin ama bu farklı onun için yasak galiba macroyla kosp aynı şey deil[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: DownTown, 08 Ekim 2005 05:40 tarihinde demiş ki: eywaah tırsymaya başladım a.q :D ama bunlarınki kosp deil macro yani daha başka bi programla yapıyolar kosp da böyle deil hiç ok attığın farkedilmiyo oturduun yerdende atabilirsin ama bu farklı onun için yasak galiba macroyla kosp aynı şey deil o videodaki herkes kosplu :D ayarları var onun ayaktada vurabiliyon çaktırmadan :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: JoNyBLaCk, 08 Ekim 2005 06:08 tarihinde demiş ki: said: DownTown, 08 Ekim 2005 05:40 tarihinde demiş ki: eywaah tırsymaya başladım a.q :D ama bunlarınki kosp deil macro yani daha başka bi programla yapıyolar kosp da böyle deil hiç ok attığın farkedilmiyo oturduun yerdende atabilirsin ama bu farklı onun için yasak galiba macroyla kosp aynı şey deil o videodaki herkes kosplu :D ayarları var onun ayaktada vurabiliyon çaktırmadan :D hmm.. peki ayarları söylermisin banada sende varsa :D bide o kişiler banlandımı ??[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yooo ben daha banlanmadım herkes duruyo :D:D:D huehueh resimde el sallamayı unutmuşum :D ayarları biraz karışık ince mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 pm den anlatıver[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben banlananlardan birini tanıyorum : ) parayla satın almıştı. banlamazlar diyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bence banlanmasınlar sadece kospları bitince bidaha kosp alamasınlar çünkü gm ler sattı kosp ları başka bi yerden almadılar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 sattı ama düngece yarısı blood die biri kosp yuzunden banlandı[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar