supermamush Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ya haritada gezerken kuytu köşelerde bazı rogue lar görüyorum bi spota çökmüş çıkanı indiriyo.kutuya gitmek fln yok.sonra arkadaşlarımla kouştum ne olduğunu onlar bi program yazmıştır dediler.eleman olduğu yerden çıkan herşeye ok atıyo.ve kutularda otomatik açılıyo.böyle bilgisayarı bırakıp gidiyolarmış.sonra gelsin lvllar.ya düşünsenize.uyurken lvl atlıyosunuz.walla bu programı bende istiyorum.olan varsa haber etsin.sdc lvl kasıp czye girmek için arıyorum yanlış anlamayın.yeni karakter açtımda.. canınız buffsız ayağınız swiftsiz kalmasın.. :P[signature][hline]iz bırakanlar unutulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bak adam macro açmış kendi kendine öldürüyor ve auto loot açmış oda kendi kendine lootluyor ama bu illegal bi yöntem olduğundan patide sana kimse vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kosp tur kosp :D[signature][hline]Anne Aşığım--Sus Ben Sana Aşık Olunca Söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ya şimdi konu hep aynı yere dönüodur ama illegalse nie satıolar gmler kosp u??? soorada gösetermelik ban yapıolar 3-5 kişi. geri kalan kullanlar nooluo??? bi arkadaşımdan duydum adamın biri 67 olmuş kullanarak beramusta sanırım ama tam bilgim yoq o yüzden günahınıda almış olabilirim...[signature][hline]Diezde 60+ bp veya assas arıyorum pm pls ps:karus olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Gothic, 10 Ekim 2005 13:51 tarihinde demiş ki: kosp tur kosp :D gothic sen kaç oldun kosp ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 geçen areste gördüm bende MARE lerin her çeşitini kesiyorlar[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Aware kardeş tuz basma yaraya ltfn[signature][hline]Diezde 60+ bp veya assas arıyorum pm pls ps:karus olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ya beyler bu kospda ghost keylogger fln mı var apralı sürümünde :( Bana yardımcı olan biri türk değil tekrar hacklenmiş :/ evinden oynuyor oda :/[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kosp kullanıosa ii olmuş[signature][hline]Diezde 60+ bp veya assas arıyorum pm pls ps:karus olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 adasdad sanane parayı veren düdüğü çalar ;) Hacklesende prob deilde bir pohkluk var[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ya para bendede war o sorun deilde işte beni böle yetiştirdiler ne alaka bilmiom ama hile mile ters gelio bana böle yapamıom suçluluk fln hissediom.[signature][hline]Diezde 60+ bp veya assas arıyorum pm pls ps:karus olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 eh.. adamlar parayla satıyor işte gm denmidir fln bilmem ama premiumda bi ayrıcalık değilmi ? yani ben alamıyorum adamlar %20 exp fasla alıolar parayı veren çalıomuş :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 58[signature][hline]Anne Aşığım--Sus Ben Sana Aşık Olunca Söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ii güsel de herkes alabilio (bide %30 a çıktı:)) yani bu bi servis illegal bişi deil oda alıp parti bulup kasıo öle kosp a bırakıp yatmadan yani pc başında oluo.. neese uzamasın haklı yada deil Allah cızırtılarını versin onnarın:)[signature][hline]Diezde 60+ bp veya assas arıyorum pm pls ps:karus olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ben alamıyorum illegal bunlar :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 mageler için de var mı bu kosp :D :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 var ama verim alamassın hem mage için kosp rouge için kosp yoktur kosp tekdir :D sen kendin ayarlarsın mage ile aslında güsel fikir mana gitmedigi için[signature][hline]Anne Aşığım--Sus Ben Sana Aşık Olunca Söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ben alamıyorum illegal bunlar :D[signature][hline]Diezde 60+ bp veya assas arıyorum pm pls ps:karus olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar